Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Het gratis badkamerboek ligt voor u klaar

Beoordeling Baden+ Badkamers
184 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.410
184Baden+

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Gratis actiemagazine

Like ons op Facebook Baden+

Wavedesign

Wavedesign

Wavedesign
WD_ALG_01.jpg
WD_ALG_02.jpg
WD_ALG_03.jpg
WD_MASSAGE_Sfeer.jpg

Juist omdat een bad zo dicht met uw huid in aanraking komt behoort deze zich aan te passen aan uw lichaam en niet omgekeerd. De Wavedesign bad- en douchebakcollectie is geheel ontworpen om u te voorzien van al het mogelijke comfort.

Naast de tijdloze vormgeving, profiteert u van alle voordelen dat het hoogwaardige acryl u biedt. Baden+ staat voor de kwaliteit van Wavedesign acryl baden en douchebakken. En daarom bieden we maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie. Gun uw lichaam dat moment van optimale ontspanning en profiteer van het functionele design van onze Wavedesign baden en douchebakken.

Met één van de vele Wavedesign massagesystemen tovert u uw badkamer om tot een ware wellnessruimte. Een ruimte niet alleen bedoeld om u te verzorgen, maar ook om te ontspannen.

Inbouwbaden

Een bad maakt uw badkamer compleet. Als u het drukke leven even wilt ontvluchten en lekker wilt bijkomen, is het nemen van een ontspannend bad het devies. Fijn even niets en niemand om u heen dan alleen het kabbelende warme water en uzelf.

Een bad moet in eerste instantie mooi zijn en zich aansluiten op uw smaak. Het is een interieurstuk dat door zijn omvang gelijk alle aandacht naar zich toetrekt als u de badkamer betreedt. Een Wavedesign bad is daarom in eerste instantie mooi en modern om te zien. Door de strakke lijnen en tijdloze vormgeving is een Wavedesign bad altijd een goede investering voor de toekomst.

Bij het maken van een goede keuze is het belangrijk om rekening te houden met de diepte en de bodemmaat van het bad. Dit bepaalt of u volledig onder water komt te liggen. Verder is het van belang dat zowel lange als korte mensen comfortabel kunnen liggen. Ook het lezen van een boekje of de krant in bad moet, door de aanwezigheid van een comfortabele armsteun, tot de mogelijkheden behoren. Voor al deze wensen en voorwaarden biedt Wavedesign het beste bad tegen ook nog eens een heel aantrekkelijke prijs.

Vrijstaande baden

Net zoals een bank of tafel niet altijd tegen de muur hoeft te staan, zo kan een bad ook prima een vrije en centrale plaats in uw badkamer innemen. Hiermee maakt u van uw badkamer nog meer een leefruimte en een volwaardig onderdeel van uw huis. Een vrijstaand bad stimuleert het wellness gevoel en upgrade uw badkamer tot een luxe en romantisch vertrek.

Een vrijstaand bad van Wavedesign is altijd een goede keuze. De modellen worden met veel zorg en vakmanschap gefabriceerd en zijn van de hoogste kwaliteit. Een vrijstaand acryl bad wordt altijd uit 2 delen samengesteld. De lasnaad tussen de 2 delen is bij een Wavedesign vrijstaand bad volledig onzichtbaar weggewerkt, dit toont het verschil in kwaliteit!

Zoveel mensen, zoveel smaken. Bij Wavedesign hebben wij daar rekening mee gehouden. Er is dus altijd wel een Wavedesign vrijstaand bad dat qua smaak en maat bij u past.

Douchebakken

De beste keuze voor uw douche is nog steeds een douchebak. Ondanks dat het douchen op tegels steeds populairder wordt, kan er qua hygiëne, onderhoud en veiligheid niets tegen een douchebak op.

De Wavedesign douchebakken voelen zich door hun strakke vorm en lage instap ook perfect in de meest moderne badkamer thuis. De afvoer is in de hoek geplaatst waardoor u hier niet op staat tijdens het douchen of bij het betreden van douche overheen loopt.

Aangezien de Wavedesign douchebakken is vele maten leverbaar zijn, is er altijd wel een die bij u past!

Massagesystemen

Het bekendste en meest toegepaste wellnessproduct is de whirlpool of beter gezegd, het massagebad. Dit komt natuurlijk omdat al veel mensen kiezen voor een bad in hun (nieuwe) badkamer. De upgrade van bad naar whirlpool is dan meestal een eenvoudige stap die ook niet per definitie een heel hoge investering hoeft te betekenen.

De aanschaf van een massagebad is in eerste instantie een investering in uzelf. Juist in deze hectische tijd is het belangrijk dat u uw rustmomenten zoekt en geniet van het bewegende water dat zorgt voor een welkome ontspanning. Als u last heeft van aandoeningen zoals spier- en gewrichtspijnen, hoge bloeddruk of problemen met de bloedsomloop is de aanschaf van een massagebad een verstandige keuze. Houdt u er rekening mee dat de gemiddelde levensduur van een badkamer 20 jaar bedraagt. Van uw keuze nu heeft u ook straks wellicht veel profijt. Ook is de aanschaf van een massagesysteem een investering in uw huis, omdat een luxe badkamer bij veel mensen op het verlanglijstje staat.

Wavedesign biedt voor ieder budget een massagesysteem. Of u nu kiest voor een Reflex, Shiatsu of Thai massage, u kunt altijd rekenen op een massagesysteem waarvan u, door een optimale positionering van de massagejets en het lage geluidsniveau, ook optimaal zult genieten. De Shiatsu en Thai massagesystemen zijn bovendien voorzien van een programmafunctie, waardoor een druk op de knop voldoende is om een kwartier lang weg te kunnen dromen, terwijl u heerlijk op verschillende manieren wordt gemasseerd.

De fabrieksgarantie op de Wavedesign massagesystemen bedraagt 5 jaar.

Deel dit item via: