Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
481 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
481Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegels

Tegels: de smaakmakers in de badkamer

Tegels

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. En er is zoveel mogelijk! Kleuren, vormen, patronen, technieken, materialen ... Laat u goed adviseren door onze Baden+ badkamerspecialisten, want tegels kunnen een badkamer maken of breken.

Huidige tegel trends

Met de huidige badkamertegels kunt u echt een stijlvol modestatement maken. De tegels zijn niet alleen prachtig qua uiterlijk, maar ook op technisch gebied geperfectioneerd. En net als andere mode-items zijn wandtegels en vloertegels in de badkamer aan trends onderhevig. De huidige trend is: groot en vierkante tegels. Eventueel gecombineerd met mozaïek of patchwork. En houtstructuur op de vloer- en/of wandtegels; niet van echt te onderscheiden. De tegeltrends op een rijtje:

 1. Patchwork
  De patchwork tegels geven ruimte voor creativiteit en zijn ook mooi met houtlook of grote tegels.
 2. XXL tegels
  Extra grote tegels geven rust in de ruimte. En zijn tot plafondhoogte te betegelen. Het grote voordeel is dat u bijna geen naden op uw vloer of wand heeft. Extra handig schoon te houden!
 3. Stroken
  Met stroken kunt u variëren met dessins en kunt u de vloer of wand van uw badkamer een spannende uitstraling geven. Alle kleuren en formaten zijn verkrijgbaar, ook met reliëf en 3D-effect
 4. Betonlook
  Tegels in betonlook geven uw nieuwe badkamer een pure uitstraling en zijn een goede basis voor opvallende accenten, zoals bijvoorbeeld patchwork.

Tegels met hout print in de badkamer

De realistische houtprints op de keramische tegels uit de Mix & Match collectie van Baden+ zijn niet van echt te onderscheiden. Deze tegels kunnen zowel op de vloer als tegen de wand bevestigd worden.

De tegels vormen een mooi contrast met de hardere materialen in de badkamer, zoals keramiek, chroom en glas. Zo krijgt u een zachtere en warme uitstraling in uw nieuwe badkamer.
Over warmte gesproken: vloerverwarming onder echt hout kan natuurlijk niet, maar onder tegels met houtlook wel!

Anti-slip tegel

Als u op blote voeten loopt, zijn opstaande randjes en gladde oppervlaktes erg vervelend en soms zelfs gevaarlijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden voor een doorbetegelde douchevloer met goede waterafvoer en onzichtbare anti-slipwerking. Comfortabel en uitermate veilig. Lees hier meer over veiligheid en comfort in uw badkamer.

Bij Baden+ showrooms kunnen verschillende merken tegels worden bekeken of besteld.
Zo kunt u bij Baden+ onder andere terecht voor


Direct contact opnemen