Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Eveleens Sanitair en Verwarming - Eveleens Sanitair en Verwarming
Eveleens Sanitair en Verwarming / Baden+ Aalsmeer

Badkamers Aalsmeer

Kies je voor een badkamer bij Eveleens Sanitair en Verwarming in Aalsmeer? Dan kies je voor een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring. In de ruime showroom kun je naar hartenlust inspiratie opdoen. Je vindt in de showroom veel badkameropstellingen. Eveleens Sanitair en Verwarming gaat vervolgens graag met je om tafel om het ultieme badkamerontwerp te maken. Zij zijn specialist in maatwerkoplossingen waarin al jouw wensen uitkomen. De afgelopen jaren hebben ze complete badkamers gerealiseerd in onder meer Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Uithoorn en Oudekerk aan de Amstel. Eveleens staat ook voor je klaar voor loodgieterswerk, dakwerk, installatie van zonnepanelen, cv-installatie en cv-onderhoud.

Contactgegevens
Eveleens Sanitair en Verwarming $$ 0297 321 769
  • Eveleens Sanitair en Verwarming
  • Aalsmeerderweg 64
  • 1432 CS Aalsmeer
  • NL
  • Plan route
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 15:30 uur
Zondag Gesloten
Bijzonderheden
Het installatiebedrijf is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur. Daarnaast zijn wij geopend voor het afhalen van installatiemateriaal, sanitair of tegels. In verband met zomersluiting zijn wij gesloten vanaf maandag 2 augustus tot en met zaterdag 21 augustus Voor storingen of dringende zaken kunt U contact opnemen met Firma Everts tel 023-5149914
Waar vind je ons Plan je route
Wij scoren een
21-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Als iets niet helemaal naar wens is wordt dit perfect opgelost. Duidelijke communicatie. Ook heel fijn dat elke avond wordt opgeruimd en zonodig schoon gemaakt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief