Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Wouters Badkamers & Tegels - Wouters Badkamers & Tegels Wouters Badkamers & Tegels - Wouters Badkamers & Tegels
Wouters Badkamers & Tegels / Baden+ Baarle-Nassau

Badkamers Baarle-Nassau

Badkamers Baarle-Nassau: 50 jaar ervaring

Wouters Tegels & Sanitair werd in 1974 opgericht in Baarle-Nassau. In 50 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf met de nieuwste ontwikkelingen op badkamer- en tegelgebied in de showroom. Met een uitgebreide collectie aan sanitair, wand- en vloertegels bieden we legio mogelijkheden voor een stijlvolle badkamer met persoonlijke touch. 

Jouw droombadkamer

U bent opzoek naar een nieuwe badkamer, maar door de bomen ziet u het bos niet meer? Bij Wouters Tegels & Sanitair gaan wij samen op zoek naar jouw droombadkamer of toiletruimte. In ons assortiment vind je verschillende bekende merken, maar ook producten van andere merken die je badkamer net wat persoonlijker maken. 

Laat je badkamer ontwerpen! 

Wouters Tegels & Sanitair beschikt over een professioneel en uitgebreid badkamer ontwerpprogramma. De creativiteit van onze ontwerpers in combinatie met ons programma zorgen voor een uniek driedimensionaal ontwerp volledig aangepast aan uw wensen. Dankzij het 3D ontwerp krijg je direct een indruk van uw droombadkamer. 

Inspirerende showroom

In onze badkamerwinkel in Baarle-Nassau hebben we alles in huis voor de perfecte badkamer of toiletruimte. In onze showroom zijn verschillende badkamers en toiletruimtes te bekijken. Of je nu op zoek bent naar een moderne of een klassieke badkamer uitstraling; wij zijn van alle markten thuis. Onze wand- en vloertegels zijn geplaatst op grote panelen. Hierdoor krijg je direct een goede indruk van hoe de wand of vloer eruit zou komen te zien. Kom gerust langs in onze showroom. Wij helpen je graag met het realiseren van de mooiste badkamers in Baarle-Nassau, AlphenGoirle en omgeving.

Contactgegevens
Wouters Badkamers & Tegels $$ 013 507 81 46
  • Wouters Badkamers & Tegels
  • Oordeelsestraat 22
  • 5111 PB Baarle-Nassau
  • NL
  • Plan route
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 16:30 uur
Zondag Gesloten
Waar vind je ons Plan je route
Met liefde gemaakt