Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Aart van de Pol Bathmen - Aart van de Pol Bathmen Aart van de Pol Bathmen - Aart van de Pol Bathmen
Aart van de Pol Bathmen / Baden+ Bathmen

Badkamers Bathmen

Aart van de Pol Badkamers & Tegels bouwt al 15 jaar de betere badkamers voor haar klanten in de omgeving van Bathmen en Deventer. In de ruime winkel in Bathmen vind je veel inspiratie, dankzij de vele realistische badkameropstellingen. Naast badkamers tref je bij Aart van de Pol een grote collectie tegels voor de wand en de vloer, en prachtige complete keukens. Graag gaan de ontwerpers voor je aan de slag met een persoonlijk ontwerp. Vervolgens staat het eigen installatiebedrijf klaar om je badkamer of keuken te installeren. Op zoek naar los sanitair in Bathmen? Ook dan kun je bij ze terecht. Een ding staat vast; Aart van de Pol zorgt dat alles tot in detail geregeld is. Niet alleen in Bathmen, maar ook in onder andere Deventer, Laren en Holten.

Contactgegevens
Aart van de Pol Bathmen $$ 0570 544 441
 • Aart van de Pol Bathmen
 • Deventerweg 6
 • 7437 BJ Bathmen
 • NL
 • Plan route
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Do. 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vind je ons Plan je route
badkameropstelling, Aart van de Pol, Hengelo, Overijssel

Sanitair Bathmen

Op zoek naar een nieuwe badkamer of los sanitair in Bathmen? Dan ben je bij Aart van de Pol in Bathmen aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen maken ze een uniek badkamerontwerp, dat perfect aansluit op jouw stijl. Of je nu van een moderne badkamer, luxe badkamer of industriële badkamer houdt. Zo hebben ze diverse complete badkamers gerealiseerd in Bathmen, Deventer en de wijde omgeving. Kom je binnenkort langs in de winkel? Dan vertellen de specialisten je graag meer over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over 
Badkamer winkel Bathmen

 • Kan ik badkamer inspiratie opdoen in jullie winkel?
  In de winkel van Aart van de Pol in Bathmen kun je zeker badkamer inspiratie opdoen. Op 500m2 vind je diverse badkameropstellingen, toiletruimtes en de nieuwste producten. Zo krijg je een goed beeld van de laatste badkamertrends.
 • Wie installeert mijn nieuwe badkamer?
  Bij Aart van de Pol in Bathmen weet je zeker dat jouw nieuwe badkamer vakkundig geïnstalleerd wordt. Ze werken namelijk met een eigen installatieteam, dat bestaat uit allround installateurs met jarenlange ervaring.
 • Kan ik ook voor trendy keukens bij jullie terecht?
  Naast complete badkamers is Aart van de Pol jouw adres voor een complete keuken in Bathmen. Van ontwerp tot en met de installatie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In de showroom kun je diverse voorbeeld keukens bekijken.
 • Verkopen jullie ook tegels en woonvloeren?
  Je kunt ook voor tegels en woonvloeren bij deze Baden+ winkel terecht. Voor je badkamer, maar ook voor de rest van je woning. Zo is Aart van de Pol jouw totaalspecialist.
 • Kan ik ervaringen van andere klanten lezen?
  Op de reviewpagina van Aart van de Pol Bathmen kun je ervaringen van andere klanten lezen.
Aart van de Pol Bathmen - SEO 2 FAQ Bathmen

Badkamer inspiratie Deventer

Met liefde gemaakt