Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist / Baden+ Eindhoven

Badkamers Eindhoven

Het familiebedrijf St. Pieter, de badkamer- en vloerenspecialist, is al ruim 40 jaar een begrip in Brabant. Het ontwerpen en maken van sfeervolle badkamers is waar het hart van klopt bij St. Pieter. In de vestiging in Eindhoven staan trends en een ruim productaanbod centraal. Graag nodigt St. Pieter je uit in de grote badkamerwinkel in Eindhoven met veel badkameropstellingen en een grote tegelcollectie. Naast de badkamers in diverse stijlen hebben ze ook de complete vtwonen badkamercollectie. Ook vind je een ruim aanbod sanitair in Eindhoven. Maak vrijblijvend een afspraak met één van de badkameradviseurs, om samen een ontwerp op maat te maken en je uitgebreid advies te geven over materiaalkeuze en de installatie. 

St.Pieter is niet alleen de de badkamer- en vloerenspecialist in Eindhoven, maar ook in onder meer: Geldrop, Best, Nuenen, Valkenswaard, Oirschot en Son en Breugel. Ook kun je terecht bij hun vestiging in Tilburg.

Contactgegevens
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist $$ 040 238 0150
 • St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
 • Bruggelaan 2
 • 5628 RH Eindhoven
 • NL
 • Plan route
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Do. 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vind je ons Plan je route
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - SEO 1 Sanitair Eindhoven

Sanitair Eindhoven

St. Pieter ademt badkamerinspiratie. Als je een bezoek brengt aan de badkamerwinkel in Eindhoven raak je niet snel uitgekeken. Daar vind je complete voorbeeldbadkamers volgens de laatste trends, sanitair en tegels. De specialisten nemen alle tijd om je rond te leiden en te adviseren. Ben je op zoek naar los sanitair? Dan kun je ook bij ze terecht. St. Pieter Eindhoven is jouw adres voor badkamers en sanitair in Eindhoven en de wijde omgeving. Denk aan Geldrop, Best, Nuenen en Valkenswaard.

Veelgestelde vragen over 
Badkamer winkel Eindhoven

 • Wat is jullie specialiteit?
  Als familiebedrijf is St. Pieter Eindhoven al 40 jaar badkamerspecialist. Ook zijn ze specialist op het gebied van tegels. In de showroom tref je een grote tegelafdeling met diverse vloer- en wandtegels, natuursteen en plavuizen.
 • Kan ik bij jullie terecht voor badkameradvies?
  Je bent van harte welkom in de showroom voor vrijblijvend advies. Via de website kun je een afspraak inplannen, zodat de specialist alle tijd voor je heeft.
 • Kunnen jullie mij helpen bij het ontwerpen van mijn badkamer?
  St. Pieter Eindhoven ontzorgt je graag. Je kunt bij ze terecht voor een complete badkamer, van ontwerp tot en met de installatie. Hierbij luisteren ze goed naar je wensen en de mogelijkheden voor je badkamer.
 • Welke merken verkopen jullie?
  Alleen de allerbeste badkamermerken nemen we op in de collectie. Denk aan merken als Duravit, Hansgrohe en Vasco. Hierbij letten we op de kwaliteit en een goede prijskwaliteitverhouding. Ook is St. Pieter Eindhoven exclusief dealer van de vtwonen collectie.
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - SEO 2 FAQ St.Pieter Eindhoven

Badkamer inspiratie Eindhoven

St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - Over ons polaroid

Over St.Pieter Eindhoven

Al ruim 40 jaar is het familiebedrijf St. Pieter de specialist voor jouw nieuwe badkamer. Benieuwd naar het ontstaansverhaal?

St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - polaroid tegels st. pieter eindhoven

Tegels en woonvloeren

Naast badkamers is St.Pieter Eindhoven een grote speler op het gebied van tegels, natuursteen en plavuizen in Brabant.

St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - Polaroid afspraak maken St. Pieter Eindhoven

Bezoek onze showroom

Maak met St. Pieter Eindhoven vrijblijvend een online afspraak wanneer het jou uitkomt. De afspraakbevestiging ontvang je gelijk in je mail.

Met liefde gemaakt