Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
De Wilde Tegels en Sanitair - De Wilde Tegels en Sanitair
De Wilde Tegels en Sanitair / Baden+ Nunspeet

Badkamers Nunspeet

De Wilde Tegels & Sanitair in Nunspeet is een begrip in het midden van het land. De grote badkamer- en tegelshowroom biedt heel veel inspiratie. Zeker nu de showroom is uitgebreid met 200 m2. Hierdoor is het een ruime badkamerwinkel van maar liefst 1000 m2. U vindt hier realistische badkameropstellingen en een grote tegelcollectie. Patricia de Wilde en haar team zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, de mooiste kleurcombinaties en bijzondere materialen. Koopt u een badkamer of tegelvloer bij De Wilde Sanitair & Tegels in Nunspeet? Dan heeft u iets bijzonders!

Het bedrijf De Wilde bestaat uit een aantal bedrijven die intensief samenwerken.Faber installatietechniek en Tegelzetbedrijf De Wilde zorgen ervoor dat uw badkamer of woonvloer perfect geplaatst wordt. Alles in eigen beheer, zodat u maar één aanspreekpunt heeft.  

Contactgegevens
   
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
   
Stel direct
uw vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vindt u ons Plan uw route
De Wilde Tegels en Sanitair - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
De Wilde Tegels en Sanitair - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties