Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Persoonlijk advies
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist / Baden+ Tilburg

Badkamers Tilburg

Het familiebedrijf St. Pieter, de badkamer- en vloerenspecialist is al ruim 40 jaar een begrip in Brabant. Ze zijn de specialist in Tilburg en Eindhoven voor het ontwerpen en installeren van jouw nieuwe badkamer. Voor mooie woonvloeren van tegels, natuursteen of plavuizen kun je bij St. Pieter in Tilburg terecht, maar ook bij de vestiging in Eindhoven. In beide badkamerwinkels staan trends en een ruim productaanbod centraal.

De badkamershowroom van St. Pieter in Tilburg is de badkamerwinkel voor de wijde omgeving van Tilburg, dus ook voor Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot. Graag nodigt St. Pieter je uit in de grote showroom met veel badkameropstellingen, een grote tegelcollectie en divers sanitair in Tilburg. Naast de badkamers in diverse stijlen heeft St. Pieter in Tilburg ook de complete vtwonen badkamercollectie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van de badkameradviseurs. Zij gaan graag aan de slag met een persoonlijk badkamerontwerp en ze geven je direct uitgebreid advies over materiaalkeuze en de installatie. 

Contactgegevens
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist $$ 013 532 1304
 • St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist
 • Broekhovenseweg 130d
 • 5021 LJ Tilburg
 • NL
 • Plan route
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vind je ons Plan je route
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - SEO 1 Sanitair Tilburg

Sanitair Tilburg

Op zoek naar een nieuwe badkamer, woonvloer of sanitair in Tilburg? Dan ben je bij St. Pieter Tilburg aan het juiste adres. De badkamerspecialisten hebben veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van complete badkamers. Volgens de laatste trends én in jouw favoriete badkamerstijl. Houd je van een luxe badkamer, zoals deze badkamer in hotel-stijl? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een stoere badkamer met hexagon tegels? Aan de hand van jouw wensen realiseren ze jouw badkamer in Tilburg en de wijde omgeving.

Veelgestelde vragen over 
Badkamer winkel Tilburg

 • Kan ik bij jullie badkamer inspiratie opdoen?
  Je bent van harte welkom in de badkamerwinkel in Tilburg, waar je volop badkamer inspiratie opdoet. Hier tref je diverse voorbeeldbadkamers en sanitair volgens de laatste trends. Deze geven je een goed beeld van de mogelijkheden.
 • Verkopen jullie ook de vtwonen collectie?
  St. Pieter Tilburg is exclusief dealer van de vtwonen badkamercollectie. Denk aan wastafels, badkamerkasten, spiegels en tegels. Ook hebben ze een vtwonen badkamer in de showroom staan.
 • Kan ik ook voor tegels en woonvloeren bij jullie terecht?
  Ook voor badkamertegels en woonvloeren kun je bij St. Pieter Tilburg terecht. Je zult versteld staan van het grote aanbod in tegels, natuursteen en plavuizen.
 • Wie installeert mijn badkamer?
  Het installeren van je badkamer vraagt om vakkennis. Daarom zorgt St. Pieter ervoor dat je badkamer geïnstalleerd wordt door vakbekwame specialisten.
 • In welke plaatsen realiseren jullie badkamers?
  St. Pieter Tilburg bouwt badkamers in de wijde omgeving van Tilburg. Denk aan Goirle, Oisterwijk, Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot.
St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - SEO 2 FAQ Tilburg

Badkamer inspiratie Tilburg

St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - Over ons polaroid

Over St. Pieter Tilburg

Al 40 jaar is St. Pieter Tilburg de specialist voor jouw nieuwe badkamer. Lees meer over de bijzondere showroom.

St. Pieter - de badkamer en vloerenspecialist - polaroid tegels st pieter tilburg

Tegels 
en woonvloeren

Kom je langs in de showroom? Je zult versteld staan van de grote keuze in tegels, natuursteen en plavuizen.

Met liefde gemaakt