Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Bliek Sanitair - Bliek Sanitair
Bliek Sanitair / Baden+ Volendam

Badkamers Volendam

Bliek Sanitair in Volendam heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van badkamers. Met het eigen team aan vakspecialisten zoeken ze niet naar standaardoplossingen, maar naar slimme en mooie oplossingen voor uw badkamer. De aankoop van een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Daarom luisteren ze goed naar uw wensen en bekijken ze samen met u de mogelijkheden binnen uw budget. En, omdat ze weten dat het verbouwen van de badkamer ingrijpend is in uw dagelijks leven, is de badkamer binnen 10 dagen klaar. Uniek en heerlijk comfortabel voor u! 

Bliek Sanitair in Volendam biedt u niet alleen mooie badkamers, maar ontzorgt u ook op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Denk aan riool-, dakwerk, zinkwerk, het plaatsen en onderhouden van een cv-ketel en aanpassingen in uw huidige badkamer. Kortom: ze zijn allround en helpen u graag. Bliek Sanitair is niet alleen actief op Volendam, maar heeft al vele badkamers geplaatst in Monnickendam, Edam, Marken, Purmerend en Amsterdam.

Contactgegevens
   
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak  
 
 
Telefonisch
contact
bel mij terug  
   
Stel direct
uw vraag
Contactformulier  
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:00 - 12:15 uur 13:00 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vindt u ons Plan uw route  
Bliek Sanitair - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
08-02-2019
Waardering van onze klanten Netheid van werken en alles werd door specialisten gedaan. Dit zie je terug in het eindresultaat.
Bliek Sanitair - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties