Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Bliek Sanitair - Bliek Sanitair
Bliek Sanitair / Baden+ Volendam

Badkamers Volendam

Bliek Sanitair in Volendam heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van badkamers. Met het eigen team aan vakspecialisten zoeken ze niet naar standaardoplossingen, maar naar slimme en mooie oplossingen voor je badkamer. De aankoop van een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Daarom luisteren ze goed naar je wensen en bekijken ze samen met je de mogelijkheden binnen je budget. En, omdat ze weten dat het verbouwen van de badkamer ingrijpend is in je dagelijks leven, is de badkamer binnen 10 dagen klaar. Uniek en heerlijk comfortabel voor jou! 

Bliek Sanitair in Volendam biedt je niet alleen mooie badkamers, maar ontzorgt je ook op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Denk aan riool-, dakwerk, zinkwerk, het plaatsen en onderhouden van een cv-ketel en aanpassingen in je huidige badkamer. Kortom: ze zijn allround en helpen je graag. Bliek Sanitair is niet alleen actief op Volendam, maar heeft al vele badkamers geplaatst in Monnickendam, Edam, Marken, Purmerend en Amsterdam.

Contactgegevens
Bliek Sanitair $$ 0299 366 358
  • Bliek Sanitair
  • Julianaweg 141 GG
  • 1131 DH Volendam
  • NL
  • Plan route
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Bijzonderheden

Wij zijn tussen de middag gesloten van 12:00 tot 13:00 uur.

Waar vind je ons Plan je route
Wij scoren een
9.5
01-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Afspraken worden nagekomen, werkzaamheden worden goed en met aandacht voor detail uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt alles goed en opgeruimd achter gelaten.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief