Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Bliek Sanitair - Bliek Sanitair
Bliek Sanitair / Baden+ Volendam

Badkamers Volendam

Bliek Sanitair in Volendam heeft al ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen en installeren van badkamers. Met het eigen team aan vakspecialisten zoeken ze niet naar standaardoplossingen, maar naar slimme en mooie oplossingen voor je badkamer. De aankoop van een nieuwe badkamer is een keuze voor jaren. Daarom luisteren ze goed naar je wensen en bekijken ze samen met je de mogelijkheden binnen je budget. En, omdat ze weten dat het verbouwen van de badkamer ingrijpend is in je dagelijks leven, is de badkamer binnen 10 dagen klaar. Uniek en heerlijk comfortabel voor jou! 

Bliek Sanitair in Volendam biedt je niet alleen mooie badkamers, maar ontzorgt je ook op het gebied van loodgieterswerkzaamheden. Denk aan riool-, dakwerk, zinkwerk, het plaatsen en onderhouden van een cv-ketel en aanpassingen in je huidige badkamer. Kortom: ze zijn allround en helpen je graag. Bliek Sanitair is niet alleen actief op Volendam, maar heeft al vele badkamers geplaatst in Monnickendam, Edam, Marken, Purmerend en Amsterdam.

Contactgegevens
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Bijzonderheden

Tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van zaterdag 18 juli t/m maandag 3 augustus 2020. Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 augustus zijn we geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Waar vind je ons Plan je route
Bliek Sanitair - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Bliek Sanitair - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties