Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - € 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc

€ 200,- retour bij aankoop van
een Geberit AquaClean douchewc*

Lijkt een douchewc jou ook zo lekker fris? Met deze tijdelijke actie wordt de aanschaf een stuk voordeliger. Koop je tussen 1 oktober en 30 november 2019 een Geberit AquaClean douchewc? Dan krijg je tot € 200,- retour op de installatiekosten. Deze douchewc kan trouwens in iedere situatie geïnstalleerd worden. Of je nu de complete badkamer verbouwt, enkel het toilet vervangt en of je nu een koop- of huurhuis hebt. 

De Geberit AquaClean douchewc

Water geeft je een schoon en fris gevoel. Handen wassen, douchen of genieten van een warm bad. Best gek eigenlijk dat we na een toiletbezoek geen water, maar papier gebruiken. Met de Geberit AquaClean douchewc kun je dit veranderen. Met deze hoogwaardige douchewc krijg je met één druk op de knop na iedere toiletbeurt een prettige reiniging. Het frisse gevoel na de aangename waterstraal op lichaamstemperatuur zou iedereen eens moeten ervaren. Je hebt de keuze tussen de luxe douchewc's Mera, Sela of Tuma.

€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - Douchewc’s van Geberit
€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - Douchewc’s van Geberit

Installatie in een handomdraai

Ben je overtuigd van de frisheid van een Geberit AquaClean douchewc? Dan is het goed om te weten dat we hem in een handomdraai kunnen installeren. Een grote verbouwing is niet nodig. Heb je al een Geberit inbouwreservoir? Dan heeft deze waarschijnlijk al meteen de juiste aansluitingen. Alleen het huidige toilet hoeft dan vervangen te worden. Ook zonder Geberit inbouwreservoir zijn er eenvoudige mogelijkheden. Met een meterkast of kruipruimte in de buurt van je toilet kan de douchewc gemakkelijk geplaatst worden. Binnen no-time geniet je van een luxe Geberit AquaClean douchewc.

Hoe maak je gebruik van deze actie?

1. Kom vóór 30 november 2019 naar onze showroom om een Geberit AquaClean douchewc te kopen.
2. Maak een kopie van de factuur als bewijs van je aanschaf.
3. Download hieronder de waardecheque van Geberit en stuur deze samen met een kopie van je factuur naar Geberit B.V. o.v.v. Geberit AquaClean Installatie, Antwoordnummer 3208, 3430 VP Nieuwegein (postzegel is niet nodig). Of per e-mail naar aquaclean.nl@geberit.com.
4. De waardecheque met kopie factuur kun je insturen tot 31 december 2019
5. Binnen 3 weken ontvang je het retourbedrag op je bankrekening.

Klik hieronder om de waardecheque te downloaden en de voorwaarden* te lezen. 

Waardecheque downloaden

€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
€ 200,- retour bij Geberit AquaClean douchewc - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties