Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badkamer aanbieding - Badkamer aanbieding

Badkamer aanbieding

Profiteer nu van deze badkamer aanbieding. Bij aankoop van een complete badkamer vanaf € 4.500,- (exclusief installatie en tegels) ontvang je nu € 1.000, - aan tegels gratis. Of je nu kiest voor een moderne badkamer, een familiebadkamer of een kleine badkamer. Kom langs in de showroom en bekijk onze collectie wandtegels en vloertegels voor de badkamer. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020. Vraag naar de actievoorwaarden.

Waarom een complete badkamer van Baden+?

  • Badkamers in elke stijl en voor elk budget
  • Complete badkamer inclusief montage
  • Uniek badkamerontwerp, volledig op maat
Tegels badkamer aanbieding
Tegels badkamer aanbieding

Badkamertegels kiezen

Maak je badkamer af met wandtegels en vloertegels. Kies bijvoorbeeld voor tegels met een natuurlijke textuur, zoals houtlook-tegels. Dankzij de moderne technieken zijn deze tegels met hun nerven en noesten niet van echt te onderscheiden. Ook marmerlook tegels zijn populair en net zo mooi als echt marmer. Ook xxl tegels blijven onverminderd populair. Dat is ook begrijpelijk gezien de rust en ruimtelijkheid die je ermee creëert in de badkamer.

Meer tegeltrends en inspiratie vind je bij onze tegelcollectie

Wandtegels badkamer

In de badkamer wordt de gehele stijl mede bepaald door wandtegels. Hierin zijn allerlei soorten mogelijk. Houtlook wandtegels, betonlook wandtegels of bijvoorbeeld hexagon wandtegels. Wil je je complete badkamer verbouwen? Dan ontvang je nu tegels t.w.v. € 1.000,- gratis.

Vloertegels badkamer

Baden+ kan je ook adviseren in welk type vloertegels voor jouw badkamer geschikt zijn. Kom eens langs in de winkel. We laten je graag de mogelijkheden zien. En koop je een badkamer binnen de actieperiode? Dan kun je gebruik maken van de aanbieding: gratis tegels bij aankoop van een complete badkamer.

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Badkamer aanbieding - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Badkamer aanbieding - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-06-2020
Waardering van onze klanten De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.
Badkamer aanbieding - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties