Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Folder 2024-1 - Folder 2024-1 Folder 2024-1 - Folder 2024-1

Bekijk de folder

De gloednieuwe folder van Baden+ staat vol badkamer inspiratie. Ontdek de verschillende stijlen en trends die we hebben geselecteerd, zodat je de perfecte sfeer kunt creëren in jouw badkamer. Naast producten die daarbij passen, bieden we ook praktische tips en adviezen om het meeste uit jouw badkamer te halen.

Dus pak onze folder erbij, laat je inspireren en maak van jouw badkamer een plek waar je elke dag van kunt genieten.

Deze folder is geldig van 25 maart tot 23 mei 2025.

Iets leuks gezien?

Wil je meer weten over de nieuwste badkamertrends van 2024? Ben je geïnteresseerd in de Modern Vintage badkamer? Of wil je het Baden+ Badkamerboek reserveren? Geen probleem! Hier vind je de linkjes uit de folder:

 
Folder 2024-1 - Linkjes uit de folder | Afspraak maken
Industrieel badkamerontwerp

Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Deze editie draait om vakmanschap. Bij Baden+ staan we bekend om ons deskundig advies, ontwerp en een vakkundige installatie. Blader door de folder en vind alvast enkele slimme tips.

In de winkel nemen we graag de tijd voor je. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en we gaan graag voor je aan de slag met een persoonlijk badkamerontwerp.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Iets leuks gezien?

Wil je meer weten over de badkamertrends Loft of Highlights? Wil je aan de slag met de indeling van jouw nieuwe badkamer in onze 3D online ontwerptool? Of wil je het Baden+ Badkamerboek reserveren? Geen probleem! Hier vind je de linkjes uit de folder:

 

Folder 2024-1 - Linkjes uit de folder | Afspraak maken
Industrieel badkamerontwerp

Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Deze editie draait om unieke badkamers en vakmanschap. Bij Baden+ staan we bekend om ons deskundig advies, ontwerp en een vakkundige installatie. Blader door de folder en vind alvast enkele productsuggesties.

In de winkel nemen we graag de tijd voor je. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en we gaan graag voor je aan de slag met een uniek en persoonlijk badkamerontwerp.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Folder 2024-1 - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in ‘s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Zoek winkel