Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Folder en aanbiedingen - Folder en aanbiedingen

Bekijk onze acties en aanbiedingen in de folder

De nieuwe folder van Baden+ staat vol acties, aanbiedingen, tips en adviezen over ontwerp en installatie. Bijvoorbeeld hoe je water bespaart met een douchewc
en hoe je terrazzo-tegels combineert met je wastafelblad. Deze actiefolder is geldig van 14 september t/m 8 november 2020.
Blader door de online folder of kom langs in de winkel.

Badkamer aanbiedingen

In deze folder vind je ook scherpe acties en aanbiedingen. Bij aankoop van een complete badkamer vanaf € 4000 ontvang je in de actieperiode namelijk € 750 korting op een badkamermeubel. Of profiteer van korting én een gratis extra eco-handdouche bij aankoop een luxe, waterbesparende doucheset.

BEKIJK ALLE AANBIEDINGEN

Folder en aanbiedingen - aanbiedingen en tips
Folder en aanbiedingen - aanbiedingen en tips

Advies en tips voor je nieuwe badkamer

Deze editie draait om vakmanschap. Bij Baden+ staan we bekend om ons deskundig advies, ontwerp en een vakkundige installatie. Blader door de folder en vind alvast enkele slimme tips. In de winkel nemen we graag de tijd voor je. We vertellen je wat de mogelijkheden zijn en we gaan graag voor je aan de slag met een persoonlijk badkamerontwerp.

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Folder en aanbiedingen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Folder en aanbiedingen - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Folder en aanbiedingen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties