Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Korting op Duravit designtoilet - Korting op Duravit designtoilet

Jouw favoriete Duravit designtoilet met 30% korting

Kies je voor design in de badkamer? Dan kies je voor Duravit. Profiteer daarom nu van 30% korting op één van de volgende drie toiletsets: Me by Starck, Durastyle of Starck 3. Het strakke en elegante design van deze designtoiletten past in elke badkamer. Geniet van deze aantrekkelijke aanbieding en kies jouw favoriete designtoilet! Deze actie loopt van 16 september tot en met 17 november 2019. 

Welk designtoilet is jouw favoriet?

Exclusief bij Baden+ profiteer je nu van 30% korting op een designtoiletset van Duravit. Je hebt daarbij de keuze uit drie toiletsets met toonaangevend design. Alle sets bestaan uit een randloos toilet met een softclose zitting met deksel. Het randloze toilet zorgt ervoor dat het water optimaal door de pot spoelt en het toilet is bovendien snel en eenvoudig schoon te maken. Design en gemak in één. Wil wil dat nu niet? Kies daarom uit een van de volgende stijlvolle, randloze designtoiletten:

  • Durastyle
  • Starck 3
  • Me by Starck
Korting op Duravit designtoilet - Welke designtoilet is jouw favoriet?
Korting op Duravit designtoilet - Durastyle

Durastyle

Het toilet van Durastyle valt op door de stijlvolle, eenvoudige vormgeving. De vlakke combinatie van deksel en zitting vormen een elegante eenheid. Dit prachtige designtoilet is in samenwerking met de gerenommeerde ontwerpstudio Matteo Thun & Partners tot stand gekomen. Je betaalt nu voor dit designtoilet geen € 640,- maar slechts € 449,-!

Maak een afspraak

Starck 3

Het Starck 3 designtoilet is een meesterwerkje van de bekende Franse ontwerper Philippe Starck. Hij werkte voor meer badkamerseries samen met Duravit. Werk van zijn hand is soms onnavolgbaar, maar daardoor altijd wel herkenbaar. Wie kiest voor Starck 3, kiest voor een karakteristiek design met een wc-wand die direct aansluit op de muur. Je betaalt in de actieperiode, van 16 september t/m 17 november 2019, geen € 655,- maar slechts € 475,- voor dit designtoilet.

Korting op Duravit designtoilet - Starck 3
Korting op Duravit designtoilet - Me by Starck

Me by Starck

Me by Starck toilet draagt de naam van de bekende Franse ontwerper Philippe Starck. Dit designtoilet kenmerkt zich door eenvoud. Vloeiende lijnen lopen in elkaar over en vormen een geheel. Ook dit toilet is randloos en laat optimale, waterbesparende spoeltechniek zien. De zitting heeft een superstille sluittechniek en is via een druk op de knop snel afneembaar. Wie wil zo'n designstuk nou niet in huis? Nu voor slechts € 475,- in plaats van 675,-! 

Korting op Duravit designtoilet - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Korting op Duravit designtoilet - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Zoek een winkel
Korting op Duravit designtoilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Korting op Duravit designtoilet - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties