Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Doucheset aanbieding - Doucheset aanbieding

Aantrekkelijke doucheset aanbieding

Profiteer van deze aantrekkelijke doucheset aanbieding met extra: gratis waterbesparende handdouche. Voor deze luxe XXL-regendouche-set betaal je slechts € 795 in plaats van € 1075. Daarbij krijg je extra een gratis waterbesparende handdouche ter waarde van € 69. Bespaar water met deze eco-handdouche en gebruik hem bijvoorbeeld bij je bad. Als dat geen mooie aanbieding is! Deze actie loopt van 14 september tot en met 8 november 2020.

Luxe waterbesparende doucheset

Ben je op zoek naar een nieuwe doucheset? Geniet dan van deze aantrekkelijke aanbieding. Deze exclusieve, hoogwaardige regendouche-set koop je nu alleen bij ons voor € 795 in plaats van € 1075. Hierbij ontvang je extra, gratis, een waterbesparende eco-handdouche ter waarde van € 69. De doucheset bestaat uit:

  • XXL-hoofddouche met handdouche
  • CoolContact thermostaatkraan
  • Verstelbare bevestiging: past altijd! 
Doucheset aanbieding - Waterbesparende doucheset
Doucheset aanbieding - Waterbesparende doucheset

Doucheset van hoge kwaliteit

De doucheset is van hoogwaardige kwaliteit en bovendien een lust voor het oog. Design en functionaliteit gaan samen in het ontwerp. Strakke, afgeronde vormen geven de XXL-hoofddouche en handdouche een chique, trendy uitstraling. Daarnaast is de gratis, extra handdouche met drie straalsoorten voorzien van de nieuwste, slimme technologie. Hiermee bespaar je water zonder aan comfort te verliezen. En de CoolContact functie van de thermostaatkraan zorgt ervoor dat de buitenkant nooit heet wordt. Vraag in de winkel naar meer informatie.

Doucheset regendouche

De regendouche heeft een brede kop van maar liefst 280 mm. Daarmee heb je een brede straal die over het hele lichaam stroomt. Hierdoor kun je heerlijk genieten van de warme waterstralen. De douchekop hangt boven je hoofd en hoef je nooit vast te houden of in te stellen. De gratis, extra handdouche met drie straalsoorten is handig om water te besparen of bijvoorbeeld bij je bad te gebruiken. 

Douchestang van de doucheset

De doucheset is in meerdere opzichten prachtig design. De afgeronde hoeken geven de hand- en hoofddouche een eigentijdse uitstraling. Maar ook de douchestang heeft een mooi ontwerp. De douchestang van de regendoucheset laat namelijk technisch vernuft zien. De bevestiging is namelijk verstelbaar. Een oude douchestang kun je makkelijk vervangen zonder nieuwe gaatjes te hoeven boren. Zo past de glijstang in elke badkamer. 

Doucheset aanbieding - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Doucheset aanbieding - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
30-09-2020
Waardering van onze klanten Helder duidelijk en afspraak is afspraak
Doucheset aanbieding - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties