Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
moodbox - moodbox moodbox - moodbox
RESERVEER NU: GRATIS MOODBOX BIJ WINKELBEZOEK

Baden+ Moodbox

Om je een beter beeld te geven van jouw toekomstige badkamer, hebben onze badkamerspecialisten iets moois bedacht. Voor vijf badkamerstijlen stelden zij een Moodbox samen. Elke Moodbox bevat samples die je thuis kunt uitproberen. Denk aan tegels, meubelfrontjes, kraankleuren, stofjes en nog een leuk extraatje. De samples in een Moodbox matchen allemaal met elkaar en zetten de betreffende stijl waanzinnig goed neer. 

Reserveer de Moodbox van jouw favoriete stijl en haal 'm op bij een Baden+ winkel bij jou in de buurt. 

Ontdek de 5 stijlen

MOODBOX RESERVEREN

 
 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
Verzenden
 
 
MOODBOX KIEZEN

MOODBOX #1   -   Japandi by Nature

In een badkamer ingericht volgens de tijdloze Japandi-trend kom je tot rust. Het lichte kleurenpalet omvat een prachtige travertin basistegel en een bijpassend beige kitkat accenttegel. Het natuurlijke karakter zien we terug in het houten front en stofjes met organische patronen. Functionaliteit, minimalisme en schoonheid gaan hand in hand.

moodbox - Moodbox 1+2
moodbox - Moodbox 1+2

MOODBOX #2   -   Shiny meets Mid-Century

Deze trend combineert hedendaagse luxe met hotel-chic van de jaren vijftig. We omarmen de chique uitstraling van geborsteld goud voor de kranen en luxueus marmer in de basistegel. De accenttegel, een schelpvormige metallic tegel, voegt glans toe! Donker diepbruin notenfineer ademt rijkdom. Hoeveel weelde kan jij aan? 

MOODBOX #3   -   Loft met warme puurheid

Deze trend combineert ruwe schoonheid met een hoge mate van verfijning. Denk aan een robuust meubel met houtnerf en zwarte kranen, gecombineerd met metallic hexagon accenttegels. De houtlook vloertegel biedt warmte, waar zwart marmer op de wanden prijkt. De verfijning zien we in de matte keramische wastafels en kranen. Met zijn ruime opzet biedt de Loft badkamer een heerlijke plek om te genieten.

moodbox - Moodbox 3+4
moodbox - Moodbox 3+4

MOODBOX #4   -   Monochroom met zachte elegantie

Ontdek de tijdloze schoonheid van ton-sur-ton esthetiek: één kleurpalet om een subtiele en harmonieuze uitstraling te creëren. Vergrijsd donkergroen vormt de basis, gecomplementeerd door groen marmer op de wand en een glanzende 3D accenttegel. Het meubelfront krijgt een romantische linnenlook en daar bovenop rust een taupe wastafel. Elegante kranen van geborsteld nikkel maken het af. In een monochroom badkamer ervaar je pas echt een gevoel van harmonie en rust. 

MOODBOX #5   -   Highlights Colour Clash

Een badkamer in deze stijl is speels, gedurfd en zeer persoonlijk. Zachtroze hexagons en aquamarijn mozaïekvingers fleuren je badkamer helemaal op. Deze vrolijke kleuren vullen we aan met groen marmer. Ook vindt koper zijn weg in deze badkamer. Glanzende kranen en geborstelde mini-hexagons schitteren als nooit tevoren. Hoe krachtig laat jij jouw persoonlijkheid tot uiting komen?

moodbox - Moodbox 5
moodbox - Stalen thuis bekijken voordelen

Productstalen thuis bekijken
een waardevolle stap in het ontwerpproces

Met onze gratis Moodbox kun je thuis rustig bekijken of materialen echt bij jou passen voordat je een grote uitgave doet. Leg ze naast elkaar in de ruimte waar de badkamer gaat komen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de materialen er gedurende de dag uitzien. Zo komt jouw droombadkamer wel heel dichtbij! 

Voordelen op een rijtje:

  • thuis rustig bekijken of de stijl echt bij je smaak en interieur past
  • samples beoordelen in de ruimte waar de badkamer gaat komen
  • de stalen bekijken in verschillende lichtomstandigheden

Moodbox Reserveren

Met liefde gemaakt
Zoek winkel