Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho met 15% korting

Sealskin Soho met 15% korting

Houd je van een industriële stijl? Dan is een Soho douchewand of Soho douchecabine iets voor jou. Tijdens de actieperiode koop je deze douchewanden en cabines uit deze serie met 15% korting. Kom langs in de showroom. Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden. Vraag naar de actievoorwaarden. Deze actie loopt van 15 juni tot en met 26 juli 2020.

Doucheoplossingen van topkwaliteit

Naast het strakke design is een Sealskin Soho douchewand of douchecabine ook duurzaam. Het veiligheidsglas van 8 mm bevat een antikalk coating, waardoor vuil en kalk niet snel hechten. In de doucheruimte is het glas ononderbroken. Zo kun je de wand na het douchen droog maken en houd je 'm douchebeurt na douchebeurt blinkend schoon.  

Lees meer over Sealskin Soho

Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho - Industriële trend
Sealskin Soho met 15% korting - Sealskin Soho - Industriële trend

Trend: industriële badkamer

Zwarte kranen, zwarte accessoires en zwarte douchewanden zijn geliefd! Geen wonder dat Industrial Chic één van de vier badkamertrends van 2020 is. Je leest alles over deze trend in ons blog of bezoek je badkamerspecialist Baden+ voor een gratis badkamerontwerp.

MAAK EEN AFSPRAAK

Douchewand zwart

De Soho douchewanden van Sealskin zijn geheel volgens de laatste trends. Ze kenmerken zich door een zwart, stalen frame. Dit zag je vroeger alleen in fabriekshallen en lofts, maar tegenwoordig vind je deze stijl overal in huis terug.

Doucheset zwart

Versterk het industriële effect en kies ook voor een doucheset in de kleur zwart. In onze folder vind je een bijpassende zwarte doucheset met korting. Je ontvangt er nu ook een gratis zwart doucheplanchet bij. 

Sealskin Soho met 15% korting - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Sealskin Soho met 15% korting - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-06-2020
Waardering van onze klanten De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.
Sealskin Soho met 15% korting - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties