Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Win een compleet badkamermeubel - Win een compleet badkamermeubel

Win een compleet badkamermeubel

Verdient jouw badkamer een trendy upgrade? Doe dan mee met onze actie! Maak kans op een compleet badkamermeubel met stalen frame, inclusief zwarte kraan en spiegel
ter waarde van € 5.400,-. Hiermee verander je de badkamer in één keer in een eigentijdse badkamer met industriële look. Helemaal volgens de trend van nu!

DOE MEE EN MAAK KANS

Maak kans!

Altijd al gedroomd van een badkamermeubel met stalen frame? Grijp je kans en doe mee met onze winactie! Meedoen is eenvoudig. Je deelt ons blog op Facebook met #badenpluswinactie. Zo maak jij kans op dit complete badmeubel van ons huismerk Mix & Match ter waarde van € 5.400 (exclusief installatie).

DOE MEE EN MAAK KANS

Win een compleet badkamermeubel - Maak kans!
Win een compleet badkamermeubel - Maak kans!

Actievoorwaarden

Je kunt met deze actie meedoen van 13 september tot en met 17 november 2019. We kiezen uit de deelnemers één winnaar, die we in week 47 op onze Facebookpagina bekend maken. Houd de pagina dus goed in de gaten! Ben je benieuwd naar onze andere acties? Vraag onze folder aan: ‘Een badkamer voor iedereen.’

Win een compleet badkamermeubel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Win een compleet badkamermeubel - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Win een compleet badkamermeubel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties