Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close

Badkamer inspiratie

Met de badkamer inspiratie van Baden+ blijf je op de hoogte van de laatste trends en badkamer ideeën. Laat je inspireren en kom binnenkijken bij onze gerealiseerde badkamers en toiletruimtes. Ook geven onze specialisten je graag allerlei tips voor een mooie styling en slimme badkamer indeling. Klik op de hartjes bij de foto's en creëer jouw persoonlijke moodboard. Zo heb je al jouw badkamer wensen straks in één oogopslag. Veel plezier met onze badkamer inspiratie!

Sorteren
 

 
Badkamer inspiratie - Badenplus folder 2024-2

BADEN+ FOLDER

Ook een unieke badkamer? Laat je inspireren! Ga je voor groots, kleurrijk of natuurlijk? 

 
Badkamer inspiratie - Hoge waskommen en wastafelzuilen in de badkamer

Wastafelzuil en hoge waskom maken entree

Ontdek waarom een wastafelzuil of een hoge waskom een geweldige keuze is voor jouw badkamer.

 
Badkamer inspiratie - Ronde vormen in de badkamer

Ronde vormen in de badkamer

Ronde vormen zijn absoluut een opkomende interieurtrend. Hier doe je inspiratie op voor rondingen in jouw nieuwe badkamer.

 
Foto van een organisch gevormd vrijstaand bad met vrijstaande badkamerkraan

Binnenkijken bij een natuurlijke badkamer 

Met deze natuurlijke badkamer stap je in een wereld vol rust en ontspanning. Ga er lekker voor zitten en laat je inspireren door het resultaat.

 
Badkamer inspiratie - Baden+ trendfolder 2024

Folder vol trends

Laat je inspireren door onze trendfolder. Hierin vind je leuke tips en de nieuwste trends van 2024. Alles om jouw badkamer bijzonder te maken! 

4

Inspiratie en ideeën voor een
complete badkamer

Vind bij Baden+ inspiratie en slimme ideeën voor een complete badkamer: in allerlei badkamerstijlen, vormen en maten. De badkamer is een belangrijke plek waar geleefd wordt. We poetsen onze tanden, nemen een ontspannend bad en werpen een laatste blik in de spiegel. Maar hoe maak je van jouw badkamer nou een bijzondere plek? Je vindt allerlei tips & trics in onze blogs. We laten je leuke trends zien en geven bijvoorbeeld praktische tips hoe je van jouw badkamer een wellness oord kunt maken. Zo kom je thuis in je badkamer. 

Badkamer inspiratie voor
een nieuwe badkamer

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Dan kun je wel wat badkamer inspiratie gebruiken. In onze blogs lees je over tegels en tegelpatronen, ontspannende badendouches en nog veel meer. Ook kun je jouw badkamer inspiratieboek reserveren met unieke ideeën. Inspiratie opgedaan voor je badkamer? Dan kun je zelf aan de slag met onze 3D ontwerptool. Zo wordt een nieuwe badkamer uitzoeken een feestje. 

Badkamer inspiratie - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Veelgestelde vragen over badkamers

 • Welke soorten badkamers zijn er?
  Je hebt allerlei stijlen badkamers. Van Scandinavische tot Industriële badkamers. Voor families of voor senioren, luxe, klein of groot. Op onze website vind je allerlei stijlen en bijpassende styling tips.
 • Hoe richt ik een badkamer goed in?
  Onderzoek wat je wensen zijn. Moet de badkamer toekomstproof zijn, of een wellness-oase worden? Kijk naar je levensstijl, budget en de technische mogelijkheden om de badkamer zo slim mogelijk en persoonlijk in te richten. Je badkameradviseur helpt je daarbij graag. Ook kun je zelf aan de slag met onze badkamer ontwerp tool.
 • Waaruit bestaan de kosten van een badkamer?
  Een groot deel van de kosten voor je badkamer gaat uit naar alle producten, zoals, kranen, douche, toilet en tegels. Kijk welke producten je echt nodig hebt en down- of upgrade je badkamer. Reken op ongeveer hetzelfde bedrag voor de installatie als voor de producten. Krijg meer inzicht door onze badkameradviseur om advies te vragen.
 • Waar vind ik een badkamerwinkel bij mij in de buurt?
  Met ruim 40 badkamerwinkels in Nederland zorgen we dat het ruime assortiment, de badkamer vooorbeelden en onze vakmensen voor iedereen toegankelijk is. We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en zijn benieuwd naar jouw badkamer wensen. Plan jij ook een afspraak bij een badkamerwinkel bij jouw in de buurt?
Badkamer inspiratie - Veelgestelde vragen over badkamers
Met liefde gemaakt
Zoek winkel