Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

Reserveer snel jouw Baden+ tegelwaaier:
‘Trends in tegels’

De keuze in tegels is groot. Durf jij verschillende stijlen te combineren? Ontdek welke trendy tegels goed bij elkaar passen met de handige tegelwaaier ‘Trends in tegels’. Ontdek, kies en combineer jouw favoriete tegels en haal de tegelwaaier op in één van onze winkels. Kun je niet wachten en wil je alvast álles over tegels weten? Surf dan vast naar ons online tegelmagazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie.

Vul eenvoudig het formulier in en kies de winkel waar je jouw gratis exemplaar wilt ophalen. De actuele openingstijden vind je op de website van de winkel. Formulier verzonden? Dan ontvang je een mailtje met de bevestiging én de adresgegevens van de winkel.

 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
Verzenden
 
 
Deel dit artikel

Ontdek jouw stijl met de tegelwaaier

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden! Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan!

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’

Lees alles over tegels in het online tegelmagazine

Wil je alvast álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine! In dit inspirerende magazine lees je over allerlei tegelstijlen en de voordelen van keramische tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en kun je meer lezen over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. 

BEKIJK HET ONLINE TEGELMAGAZINE

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief