Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

Reserveer snel jouw Baden+ tegelwaaier:
‘Trends in tegels’

De keuze in tegels is groot. Durf jij verschillende stijlen te combineren? Ontdek welke trendy tegels goed bij elkaar passen met de handige tegelwaaier ‘Trends in tegels’. Ontdek, kies en combineer jouw favoriete tegels en haal de tegelwaaier op in een van onze winkels. Krijg bovendien toegang tot het exclusieve online magazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie.

Vul eenvoudig het formulier in en kies de winkel waar je jouw gratis exemplaar wilt ophalen. De actuele openingstijden vind je op de website van de winkel. Formulier verzonden? Dan ontvang je een mailtje met de bevestiging én de adresgegevens van de winkel.

 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
Verzenden
 
 
Deel dit artikel

Tegelwaaier ‘Trends in tegels’

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden!

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’

Exclusief toegang tot online tegelmagazine

Met de QR-codes in de tegelwaaier krijg je direct toegang tot ons zeer uitgebreide online tegelmagazine. In dit inspirerende magazine lees je veel meer over de diverse tegelstijlen en de voordelen van tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en lees je alles over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan.

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
17-04-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Showroom, keuze en advies
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief