Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

Reserveer snel jouw Baden+ tegelwaaier:
‘Trends in tegels’

De keuze in tegels is groot. Durf jij verschillende stijlen te combineren? Ontdek welke trendy tegels goed bij elkaar passen met de handige tegelwaaier ‘Trends in tegels’. Ontdek, kies en combineer jouw favoriete tegels en haal de tegelwaaier op in één van onze winkels. Kun je niet wachten en wil je alvast álles over tegels weten? Surf dan vast naar ons online tegelmagazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie.

Vul eenvoudig het formulier in en kies de winkel waar je jouw gratis exemplaar wilt ophalen. De actuele openingstijden vind je op de website van de winkel. Formulier verzonden? Dan ontvang je een mailtje met de bevestiging én de adresgegevens van de winkel.

 
 
   
   
   
   
   
   
   
 
 
Verzenden
 
 

Ontdek jouw stijl met de tegelwaaier

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden! Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan!

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier ‘Trends in tegels’

Lees alles over tegels in het online tegelmagazine

Wil je alvast álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine! In dit inspirerende magazine lees je over allerlei tegelstijlen en de voordelen van keramische tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en kun je meer lezen over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. 

BEKIJK HET ONLINE TEGELMAGAZINE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel