Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Badmeubel met vaasje, plantje, tandenborstelhouder en nisje met badkamer accessoires Vrouw ligt in bad, leunend op een handdoek

5 quick wins die van jouw badkamer een hotspot maken

Kan jouw badkamer een impuls gebruiken? Met vijf snelle aanpassingen verandert jouw badkamer in een hotspot. Wel zo fijn bij het drukke ochtendritueel of tijdens een moment van ontspanning. Zo stap je na elk bezoek met frisse energie naar buiten.

1. Kleur & geur

Misschien wel de eenvoudigste manier om je badkamer op te fleuren: met wat groen. Even langs het tuincentrum, wat kruidenplantjes uitzoeken en klaar is Kees. Een bosje tijm of eucalyptus geeft kleur, ruikt verfrissend en maakt de luchtwegen vrij. Houd de kruiden even onder de kraan en laat de aangename geur door de badkamer verspreiden. Vitaliteit gegarandeerd!

Een dienblad in matzwart versterkt het visuele effect en laat glazen, kruiden, flesjes en zeepjes schitteren.

Kruiden in de badkamer

2. Vaasjes met organische vorm

Een mooie plant in een plantenbak, mand of op een planchet geeft de badkamer een natuurlijke impuls. Een leuk alternatief is om een een paar speelse, organisch gevormde vaasjes bij elkaar te plaatsen. Deze doorzichtige en matzwarte vaasjes gaan bijvoorbeeld goed samen, waarbij de bloemetjes, plantjes en takjes voor de finishing touch zorgen.

Doorzichtige en matzwart vaasjes in diverse vormen en met verschillende decoraties
Voorbeelden hoe accessoires eigenheid in de badkamer kunnen creëren

3. Statement in persoonlijke stijl

Wakker het vuurtje verder aan met een trendy blikvanger. Laat jouw identiteit zien met unieke badkameraccessoires, zoals deze excentrieke lamp. In een creatieve bui? Creëer zelf fraaie eyecatchers met kleurrijke zeepjes, handdoeken of andere benodigdheden. Andere tips: kies voor oliën en verzorgingsproducten in een stijlvol jasje. Etaleer deze potjes op een plek waar ze tot hun recht komen, zoals een open kolomkast of opbergframe.

Binnen no-time is de badkamer weer jouw favoriete plek in huis!

4. Opbergen in stijl

Gesloten lades wil je graag openen zonder een rommeltje aan te treffen. Geef deze plek een slimme indeling en kies ook hier voor verzorgingsproducten met een karaktervol jasje. Vul ook eens een doosje met houten kammetjes en borstels. Dit geeft ook een stukje eenheid en warmte, waarmee de hotspot weer een stapje dichterbij is.

Compact opbergbakje en stijlvol ingerichte meubellade
Tandenborstelhouders van natuurlijke materialen en met een organische vorm

5. Vergeet je tandenborstelhouder niet

Heb je de tandenborstel graag op je badkamermeubel staan? Dan is een mooie tandenborstelhouder een echte quick win. Ga je voor een kommetje in pastelkleur, aardewerk bekertje of strak vormgegeven bakje? Wat jouw stijl ook is: kies wel een tandeborstelhouder die praktische voordelen heeft. Er moet ook ruimte zijn voor de tandpasta en we willen liever geen omvallende tandenborstels.

Met deze 5 quick wins verandert jouw badkamer in een hotspot - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer tips voor snelle badkamer upgrades

 

Met zwart snel een trendy badkamer

Met zwarte accessoires geef je de badkamer direct een moderne upgrade. Lees hier over de leukste items in deze trendy kleur.

 

Badkamerkranen... Dit zijn de vele mogelijkheden

Ben je badkamerkranen aan het vergelijken? De keuze is groot. Er kan meer dan je misschien denkt! Lees daarom de tips in dit praktische overzichtsblog.

 

7x Leuke ideeën
om je toilet in te richten

Ga je je toilet verbouwen? We geven je graag ideeën voor een leuke inrichting

Met liefde gemaakt
Zoek winkel