Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk!

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk!

Dagelijks maken we gebruik van de badkamer. We poetsen onze tanden, springen onder de douche en genieten van een warm bad. De badkamer schoonmaken is dan ook regelmatig nodig. Niet onze favoriete bezigheid, maar gelukkig zijn er manieren om het schoonmaken een stuk leuker te maken! Lees je mee?

Muziek tijdens het schoonmaken

Denk je aan muziek tijdens het schoonmaken? Dan is ‘Queen – I want to break free’ vast een nummer dat gelijk in je hoofd binnenschiet. Met muziek aan is het schoonmaken een stuk minder erg. Swing je badkamer schoon met de volgende nummers:

  • Christina Aguilera ft. Missy Elliot - The carwash
  • Nielson – Sexy als ik dans
  • Daft Punk ft. Pharrel Williams – Get lucky
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Muziek en onderhoudsvrije producten
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Muziek en onderhoudsvrije producten

Onderhoudsvrije badkamerproducten 

Maak het jezelf makkelijk met meubels en accessoires die weinig onderhoud nodig hebben. Zwevende meubels zijn bijvoorbeeld praktisch, omdat je er gemakkelijk onderlangs schoonmaakt. Een randloos toilet, een hangend badkamermeubel en een kast aan de muur zijn mooie oplossingen! Daarnaast zijn vlakke producten, zoals deze Vasco designradiator, in een handomdraai schoon. 

Wist je dat je met de badkamer schoonmaken 350 kcal per uur verbrandt? 

Gebruik een schoonmaakrooster

Naast swingende muziek en onderhoudsvrije producten is een goed systeem al het halve werk. Gebruik een vast schoonmaakrooster, zodat je weet waar je aan toe bent. Begin met de vervelendste klusjes en eindig met de leukste taken. Dagelijks kun je het beste het toilet, de wasbak en het lichtknopje afnemen. Wekelijks hebben je douche, spiegel en vloer een schoonmaakbeurt nodig. Zo blijft het behapbaar en voorkom je dat je uren aan het poetsen bent.  

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - schoonmaakrooster en de juiste schoonmaakmiddelen
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - schoonmaakrooster en de juiste schoonmaakmiddelen

De juiste schoonmaakmiddelen

De juiste schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar om je badkamer schoon en mooi te houden. Met de krachtige schoonmaakmiddelen van Baden+ gaat je badkamer jarenlang mee. Deze gaan niet alleen geur en vuil tegen, maar bestaan ook uit milieuvriendelijke materialen! Met de collectie kun je de hele badkamer aanpakken. Muziek aan en gaan! 

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Banner - Download schoonmaaktips badkamer

DOWNLOAD SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSTIPS BADKAMER

Houd je badkamer lekker schoon en fris. Laat je kranen en spiegels glimmen en je douchewand en tegels blinken. Vraag onze pdf aan met schoonmaak- en onderhoudstips en houd je de badkamer jarenlang tiptop in orde.

PDF SCHOONMAAKTIPS

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer blogs over schoonmaken

 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

 

Handige tips: schimmel
in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

 

Handige onderhoudstips
voor je badkamer

Houd je badkamer jarenlang in goede conditie met onze schoonmaak- en onderhoudstips.

Met liefde gemaakt
Zoek winkel