Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Badkamer met
schuine wanden in Almkerk

Binnenkijken bij familie Crielaard - Binnenkijken bij familie Crielaard  

Binnenkijken bij...
Familie Crielaard

Aan het woord:Tamara Crielaard
Woonplaats:Almkerk (Noord-Brabant)
Type badkamer:Badkamer voor gezin met jonge kinderen

 

Badkamer met schuine wanden

Het jonge gezin Crielaard bouwde een villa met prachtig uitzicht, aan de rand van de polder: rustig, licht en ruimtelijk. De nieuwe badkamer werd volledig ingericht naar de wensen van de jonge ouders en hun drukke agenda. Dat was wel even puzzelen. Niet vanwege de beschikbare oppervlakte, maar vooral omdat ze veel wensen hadden voor deze badkamer (met schuine wanden bovendien).

Binnenkijken bij familie Crielaard - 2. Badkamer met schuine wanden
Dankzij enkele slimme oplossingen zijn al onze wensen vervuld
Binnenkijken bij familie Crielaard - 4. Slimme oplossingen

Slimme oplossingen 

De badkamerarchitect hielp hen uit de brand en bedacht een slimme indeling. Dankzij het ontwerp was er in de badkamer met schuine wanden toch ruimte voor alle functies.

Tamara wijst: “Standaard worden de wasbakken tegen een buitenmuur geplaatst. Maar bij ons zat de oplossing in de plaatsing van een extra wandje, haaks op het raam, midden in de badkamer. Een kwestie van omdenken!”

Handige opbergruimte

Wie deze familiebadkamer binnenstapt, ziet het meteen: ondanks de vele functies is de ruimte lekker strak en overzichtelijk. Dat komt volgens Tamara vooral door de lichte kleuren, het consequent toepassen van dezelfde betegeling en de weerkaatsing van de lichtinval via de spiegel.

Ingebouwde kast

Ook wijst ze op de extra legruimte naast het bad. “Kijk, dat vond ik op al die plaatjes steeds zo mooi: zo’n legkast. Bovendien is het praktisch, want er is geen ruimte over voor een kast. Nu liggen onze handdoeken mooi opgerold op die betegelde ‘plankjes’.”

Binnenkijken bij familie Crielaard - 6.afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Crielaard - 6.afbeeldingen
Zonnebaden terwijl je doucht… Ook dat scheelt weer tijd
Binnenkijken bij familie Crielaard - 8. Zonnebaden en douchen tegelijk

Zonnebaden en douchen tegelijk

“We hadden trouwens geluk. We konden het showroommodel van een bubbelbad krijgen met een leuke korting. Nu kunnen we dus ook lekker bubbelen thuis. En de Sunshower is natuurlijk helemaal su-per-de-lu-xe: zonnebaden terwijl je doucht… Ook dat scheelt weer tijd!”, besluit Tamara met een knipoog. Op zoek naar nog meer inspiratie bij mensen thuis? Lees de verhalen in ons badkamerboek. 

Deel dit artikel
Binnenkijken bij familie Crielaard - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Binnenkijken bij familie Crielaard - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Binnenkijken bij familie Crielaard - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties