Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian

Het uitzoeken en inrichten van je badkamer is een leuke, maar lastige klus. Je wilt een mooie badkamer waar je nu en later van geniet. Daarom geven we je in dit blog inspiratie voor 4 unieke, tijdloze badkamerstijlen. Spreekt een klassieke stijl jou aan? Of word je gelijk vrolijk als je een bohemian badkamer binnenstapt?

Klassieke badkamer met luxe producten

De klassieke badkamer heeft de charmes van vroegere tijden, met de techniek van nu. Denk aan mooi vormgegeven meubels, accessoires en glanzende tegels. Ook geeft een klassieke badkamer een gevoel van luxe en schoonheid. Bij Baden+ zijn er veel manieren om je badkamer klassiek in te richten. Wat dacht je van luxe gouden kranen en contrasten met zwarte en witte tegels?

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk

Landelijke badkamer

Een landelijke stijl kun je het beste omschrijven als warm en gezellig. Warme kleuren en natuurlijke materialen voeren dan ook de boventoon. Een kleurenpalet met beige, bruin en grijs en veel hout zijn herkenbare elementen. Ook een vrijstaand bad en sierlijke kranen passen perfect bij de landelijke sfeer. 

Industriële stijl

De industriële badkamer is er één met pit. Materialen als staal, beton en hout zorgen samen voor een krachtige uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze interieurtrend in je badkamer te brengen. Een douche met stalen frame, zwarte wastafel- en douchekranen en meubels met stalen frames zijn slechts een greep van de opties.

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian

Bohemian badkamerstijl

De letterlijke vertaling van het Franse woord Bohemian is ‘niet burgerlijk’. De vrolijke mix van kleuren, prints en materialen zijn dan ook typerend voor deze woonstijl. Mozaïek- of patroontegels vormen de perfecte basis. Combineer vrij met verschillende stijlen, zoals een strak meubel met een antieken spiegel. Ook groene planten en wereldse accessoires voelen zich helemaal thuis in een bohemian badkamer.

Jouw badkamerstijl in een 3D ontwerp

Weet je welke badkamerstijl je aanspreekt en ben je benieuwd hoe je badkamer eruit komt te zien? Ga aan de slag met onze 3D ontwerp tool. Hiermee kun je zelf aan de slag met een badkamerontwerp. Natuurlijk gaat onze badkamerspecialist ook graag aan de slag met een uniek ontwerp voor jouw nieuwe badkamer.

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - 3d ontwerpen
Deel dit artikel
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties