Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Binnenkijken bij een badkamer met 
zwart sanitair in Woerden

Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus)  

Binnenkijken bij...
een industriële badkamer

Woonplaats:Woerden
Type badkamer:Industriële badkamer met zwarte kranen, bad en natuurlijke materialen

Zwart, halfvrijstaand bad

Een familie uit Woerden was als een blok gevallen voor het duocolour bad van Xenz. De kleur zwart aan de buitenzijde van het ligbad was het helemaal! Het moest een prominente plek in de badkamer krijgen. En dat kon ook door de verbouwing van de badkamer. Hierbij was een nieuw dakkapel geplaatst. Het halfvrijstaande bad (‘back to wall’) kon perfect hieronder geplaatst worden. 

Van idee tot ontwerp

Het bad moest zeker terugkomen in het ontwerp voor de nieuwe badkamer. Ook mocht het niet ontbreken aan een praktische indeling en alle comfort. Het huis uit de jaren tachtig had een verouderde en wat kleine badkamer. Door er een kamertje bij te trekken, ontstond er meer ruimte: voor zowel een royale douche, badkamermeubel en een bad. Een mooie ruimte waar de badkamerspecialist alle gewenste elementen kon intekenen.

Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - afbeeldingen
Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - afbeeldingen
De kleur zwart zie je overal in terug: in de kranen, bad, radiator en zelfs de wc.

Liefde voor zwart

Naast een zwart bad stonden zwarte kranen ook op het verlanglijstje van de Woerdense familie. Niet voor niets, want zwart is een heel trendy kleur die vrijwel overal bij past en zorgt voor een stoere look. Zwarte kranen bestaan er in vele uitvoeringen: van mat tot glanzend zwart. In deze stoere badkamer is gekozen voor een kraan van Xenz met een minimalistisch, strak ontwerp. Zowel bij de wastafel en het bad, als bij de douche zijn ze fraai ingebouwd.

Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Alinea 2
Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Alinea 2

Zelfs een zwart toilet

Inmiddels is zwart kleur helemaal niet meer vreemd in de badkamer. Want waren zwarte kranen enige tijd geleden nog een revolutie, tegenwoordig kijken we zelfs niet meer op van een volledig zwart toilet. Kijk maar een naar deze zwarte toiletopstelling. Ook het doorpoelmechanisme is zwart. Natuurlijk matcht het perfect met de prachtige zwarte douchedeur en het zwarte inbouwnisje voor alle shampoos.

De natuurlijke materialen passen goed bij de industriële sfeer en zorgen voor harmonie.

Betonlooktegels voor een industriële sfeer

In de badkamer is bewust gekozen voor grijze betonlooktegels. Niet alleen passen ze mooi bij de kleur zwart van het sanitair, de lampen en de radiator. De grijze tegels geven ook een industriële sfeer. Zo ontstaat een stoere badkamer met een uitgesproken karakter. Deze tegels zijn daarbij niet alleen ontzettend mooi, maar ook zeer duurzaam en slijtvast.

Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Alinea 4
Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Alinea 4

Natuurlijke materialen voor balans

Om wat warmte en zachtheid toe te voegen aan de badkamer is gekozen voor een aantal natuurlijke materialen. Deze materialen passen perfect bij de industriële sfeer en zorgen voor harmonie. Kijk maar eens naar de prachtige natuurstenen waskom in combinatie met de eikenhouten duoshelf wastafel van Looox. Een wastafelcombinatie die echt een lust voor het oog is. De Woerdense familie vertoeft dan ook graag in deze badkamer, ze zijn echt gecharmeerd van de sfeer en de indeling. Het had niet beter kunnen uitpakken.

Deel dit artikel
Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Binnenkijken bij een badkamer met zwart sanitair in Woerden (Astra en Badenplus) - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties