Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Binnenkijken bij...
een industriële badkamer

Binnenkijken bij een industriële badkamer - Binnenkijken bij een industriële badkamer Binnenkijken bij een industriële badkamer - Binnenkijken bij een industriële badkamer  
Binnenkijken bij een industriële badkamer - Samenvatting industriële badkamer

Binnenkijken bij...
Een industriële badkamer 

Gemaakt door:Baden+ badkamerwinkel
Woonplaats:Wijk en Aalburg
Type badkamer:Industriële badkamer
Wensen van de klant:Stoere uitstraling en praktische indeling voor een jong gezin.

Elk gezinslid heeft zo zijn eigen voorkeur. De een komt tot rust in een warm bad, terwijl de ander liever even snel onder de douche springt. Hoe fijn is een familie badkamer die aan elke wens voldoet? Baden+ realiseerde deze industriële familie badkamer met stoere twist in Wijk en Aalburg. Een mix van zwart, hout en beton; kijk je mee?

Een industriële badkamer in een modern jasje

Een badkamer is niet altijd puur landelijk, modern of industrieel. Met een combinatie van verschillende kleuren en materialen creëer je een eigen, unieke stijl. Zo is deze badkamer industrieel én modern: een prachtige combinatie. De basis is gelegd met betonlook tegels, die niet van echt beton te onderscheiden zijn. Het natuurlijke houtlook meubel en de houten ladder geven de badkamer een modern jasje. En zie je de zwarte accenten in de badkamer? Die maken de badkamer helemaal van deze tijd.

Robuust halfvrijstaand bad 

Voor dit jonge gezin uit Wijk en Aalburg was een ligbad een must. De kinderen kunnen zo lekker spetteren en spelen, terwijl een ontspannend bad voor de ouders ook geen overbodige luxe is. Bij Baden+ kun je niet alleen kiezen tussen inbouwbaden en vrijstaande baden, maar ook voor een halfvrijstaand bad. Een perfecte tussenoplossing als je niet alle ruimte hebt, maar wel de look wil van een vrijstaand bad. Het bad is compleet met trendy zwarte kranen; zowel een veilige thermostaatkraan als een handdouche. Beide afkomstig van onze huismerkcollectie.

Binnenkijken bij een industriële badkamer - Halfvrijstaand bad en industriële kranen
Binnenkijken bij een industriële badkamer - Halfvrijstaand bad en industriële kranen

Betonlook tegels en industriële kranen

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de doucheliefhebbers. Zij kunnen optimaal genieten van een luxe regendouche. Extra stijlvol in de kleur matzwart, net zoals de badkranen en de wastafelkranen. De kleur past goed bij de stoere betonlook tegels, die ook zijn doorgetrokken in de doucheruimte. Het douchewater spoelt probleemloos weg dankzij de stijlvolle Easydrain. Deze heeft ook een zwarte kleur, waardoor hij helemaal in het stoere plaatje past.  

Bekijk onze complete badkamers

 

Zwart, hout en beton: een perfecte mix

Industrieel meubel met veel opbergruimte

Toilettassen, zeepflacons, handdoeken: in een familie badkamer kom je al snel ruimte tekort. In deze industriële familie badkamer hebben we daarom een praktisch meubel geplaatst van Thebalux. In de vier ruime lades heeft ieder gezinslid een plek voor zijn spulletjes. Bovendien kun je gemakkelijk tegelijkertijd je tandenpoetsen of je haren in model brengen. Het meubel is namelijk voorzien van twee opbouwkommen en een ronde spiegel in XL-formaat. 

Binnenkijken bij een industriële badkamer - Industrieel meubel en toilet met zwarte accessoires
Binnenkijken bij een industriële badkamer - Industrieel meubel en toilet met zwarte accessoires

Toilet met industriële accessoires

De toiletruimte is voorzien van dezelfde betonlook tegels als de badkamer. Dat zorgt voor eenheid en rust. Het toilet is zwevend aan de muur bevestigd, wat extra praktisch is tijdens het schoonmaken. Om de ruimte af te maken hebben we zwarte accessoires geplaatst. Een toiletborstelhouder, prullenbakje en zie je de unieke toiletpapierhouder? Deze toiletruimte is stoer en family proof

Meer toilet inspiratie

Wil je ook een industriële familie badkamer?

Wil je ook een industriële familie badkamer, waar ruimte is voor het hele gezin? Onze badkamerspecialisten helpen je daar graag bij. In onze showroom kun je diverse complete badkamers bekijken, zodat je een goed beeld krijgt van jouw ideale badkamer. In een 3D-ontwerp brengen we vervolgens al je wensen samen. Tevreden? Dan gaan onze vakspecialisten aan de slag met de verbouwing van je badkamer. Met als resultaat: jouw droombadkamer voor het hele gezin.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamer indelen - advies vakman
Met liefde gemaakt
Zoek winkel