Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Binnenkijken bij een
klassieke badkamer met lambrisering

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter)  

Binnenkijken bij...
Een klassieke badkamer met lambrisering

Gemaakt door:Baden+ winkel St. Pieter
Type badkamer:Klassieke badkamer
Wensen klant:Monumentale badkamer met klassieke en industriële invloeden
Woonplaats:Geldrop (Noord-Brabant)

Badkamer met klassieke lambrisering

Laat je inspireren door deze klassieke badkamer met lambrisering van groenblauwe tegeltjes en een halfronde zwarte rand. Ontdek hoe we een ruimte in een oud gemeentehuis hebben verbouwd naar een unieke badkamer. Compleet met inbouwbad en een klassiek meubel, gecombineerd met een stoere industriële douchecabine. Benieuwd naar deze bijzondere binnenkijker? Lees snel verder en laat je verrassen!

Van oud gemeentehuis naar droomwoning

Eigenlijk was de familie op zoek naar een instapklare woning, maar na een rondje door dit voormalige gemeentehuis wisten ze het zeker: dit wordt ons droomhuis. Het huis stamt uit het jaar 1910 en heeft een klassiek karakter. Na vele renovaties is een droomwoning gecreëerd met een stijl die zich het beste laat omschrijven als ‘tijdloos 1910’, zoals de familie het zelf noemt. Het enige wat nog miste was een comfortabele badkamer. 

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Van oud gemeentehuis naar droomwoning
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Van oud gemeentehuis naar droomwoning

Tijdloos 1910-stijl in de badkamer

Via het internet speurde het gezin naar afbeeldingen van een monumentale badkamer met hedendaagse invloeden. Met een goed beeld van het gewenste eindresultaat zijn ze naar de badkamerspecialist gegaan. “De hele realisatie is ronduit prettig verlopen, met vaklieden die goed meedachten en ons lieten meedenken over de kleinste details,” aldus de trotste bewoners.

Het mooiste aan de badkamer? Dat zijn toch wel de groenblauwe wandtegels.

Lambrisering met klassieke tegelcombinatie

De basis van de badkamer is een bijzondere tegelcombinatie: groenblauwe tegels vormen de lambrisering op de wand en klassieke zwart-wittegels op de vloer. De gekleurde lambrisering komt ook terug in de hal en in het toilet van de woning, waardoor overal dezelfde sfeer is gecreëerd. Met deze mooie basis is het verdere ontwerp van de badkamer tot stand gekomen.

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Unieke tegelcombinatie op vloer en lambrisering
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Unieke tegelcombinatie op vloer en lambrisering

Mix van klassiek en industrieel

De badkamer heeft een interessante stijlmix van klassiek en industrieel. Zo is het meubel voorzien van een stalen frame en klassieke kranen. En heeft de retro ledenradiator een modieuze kleur. Ook het ligbad heeft alle comfort van nu, maar wel met een ombouw van de authentieke blauwgroene tegels.

Volop genieten van de klassieke badkamer

“Het mooiste aan de badkamer? Dat zijn toch wel de blauwgroene wandtegels: een lust voor het oog.” Ook de douche valt goed in de smaak. De cabine heeft prachtige zwart stalen profielen, waardoor hij perfect past bij de rest van de badkamer. De douche heeft zowel een handdouche als een grote hoofddouche, waardoor je optimaal kunt genieten.

Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Volop genieten van de klassieke badkamer
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Volop genieten van de klassieke badkamer

Accessoires matchen met lambrisering

Als finishing touch zijn er mooie accessoires toegevoegd. Een grote plant voor extra zuurstof en veel zwarte accenten. Dat past goed bij de industriële frames (douchecabine en badmeubel) en bij de rand van de lambrisering. En zo’n zwarte stoel? Die is perfect voor het ophangen van je handdoek. Oké, kleren mogen natuurlijk ook.

De hele realisatie is ronduit prettig verlopen.
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Fotos van de klassieke woning
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Fotos van de klassieke woning
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Klassieke badkamer met lambrisering inspiratie

Klassieke badkamer met lambrisering: meer inspiratie opdoen?

Met lambrisering kun je spelen met verschillende materialen en kleuren om de gewenste sfeer te creëren. Kies bijvoorbeeld voor klassieke witte lambrisering voor een frisse en schone uitstraling, neem terrazzo voor een speels effect of ga voor houten lambrisering voor een warme en gezellige ambiance. 

Bij Baden+ hebben we een breed tegelassortiment waarmee je een lambrisering kunt maken. Bekijk onze complete badkamers en binnenkijkers voor meer inspiratie of kom langs in één van onze showrooms. We helpen je graag om jouw droombadkamer werkelijkheid te maken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een klassieke badkamer met lambrisering (landelijk en St Pieter) - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel