Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Binnenkijken in een luxe kleine badkamer

Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - Binnenkijken in een luxe kleine badkamer Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - Binnenkijken in een luxe kleine badkamer  

Binnenkijken bij...
Familie Gorkum 

Aan het woord:Dick van Gorkum
Woonplaats:Maarssen
Type badkamer:Kleine badkamer met rustige uitstraling en luxe producten

Startpunt van de badkamer

De familie geniet dagelijks van hun moderne woning in Maarssen. De badkamer liet nog de wensen over, dus kwamen ze terecht bij de Baden+ badkamerspecialist. Het startpunt hadden ze al gevonden: een zwart, modern meubel van Bliss. “Bij de inrichting van de woonkamer was het vloerkleed het uitgangspunt en werd de rest eromheen gezocht. Bij de badkamer ging het bij ons dus net zo”, vertelt Dick.

Een badkamer die rust en luxe uitstraalt

Samen met de Baden+ specialist werden de wensen voor de sfeer en producten bepaalt. Het uitgangspunt? Een badkamer die rust en luxe uitstraalt. Op basis van het meubel werden passende tegels uitgezocht. Een mix van grote betonlook tegels en stucwerk. Er is een spanplafond met ingebouwde ledverlichting geplaatst, waarbij geen naden te zien zijn. “Dat ziet er heel strak uit.”

Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - afbeeldingen luxe badkamer maarssen
Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - afbeeldingen luxe badkamer maarssen
Baden+ specialist: “Rust creëren vinden we belangrijk. Dit doen we bijvoorbeeld door
tegels strokend te verwerken. Voegen lopen vanaf de wand door op de vloer.

Wat maakt het meubel zo bijzonder?

De familie is erg blij met het moderne meubel. Net als de gehele badkamer straalt deze luxe uit. Zwarte softclose lades, een dubbele matwitte wastafel en bijpassende plugs. Ook de grote spiegel met ledverlichting biedt extra gemak tijdens het ochtend- of avondritueel. “We vinden de combinatie van het meubel met de kranen in geborsteld nikkel heel mooi”, aldus Dick. Deze zijn mooi in het voorzetwandje geplaatst, die gelijk plek geeft voor vrolijke plantjes.

Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - bijzonder badkamermeubel en royaal douchen
Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - bijzonder badkamermeubel en royaal douchen

Royaal douchen

In de royale inloopdouche zie je het geborstelde nikkel terug in de douchset. Zo vormt de badkamer echt een geheel. De doucheset bestaat uit zowel een plafonddouche als handdouche, zodat elk gezinslid op zijn eigen manier kan douchen. Het korfje dat netjes op de muur is bevestigd maakt het douchen nog plezieriger. 

Van de kranen tot de wasmand: alles is netjes ingebouwd. Dat maakt de badkamer heel ruimtelijk.

Toilet met privacy

Zeker in een familiebadkamer is privacy belangrijk. Om ervoor te zorgen dat niemand elkaar in de weg loopt, is er een wandje geplaatst tussen de douche en het toilet. Deze is halfhoog, zodat de ruimtelijkheid niet verloren gaat. In het wandje is een toiletrolhouder en toiletborstel ingebouwd, voor een strakke look.

Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - toilet met privacy en slimme opbergruimte
Binnenkijken in een luxe kleine badkamer - toilet met privacy en slimme opbergruimte

Slimme opbergruimte

Deze badkamer heeft nog meer slimme opbergruimte die je op het eerste oog niet ziet. Naast het meubel bevindt zich een vakkenkast met ingebouwde lades. Een daarvan heeft zelfs een wasmand, die je open kan klappen. Zo heeft deze badkamer alles wat het gezin nodig heeft om de dag goed te beginnen en te eindigen. “We zijn heel tevreden met het totaalplaatje. Ons huis is nu echt af!”

Met liefde gemaakt
Zoek winkel