Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
De badkamerinnovaties van dit moment - De badkamerinnovaties van dit moment

De badkamerinnovaties van dit moment

Technologie staat nooit stil. Sanitair is daarbij geen uitzondering. Innovaties volgen elkaar op en maken ons leven in de badkamer nog aangenamer. We delen graag de meest verbluffende badkamerinnovaties van dit moment.

Innovaties voor de douche

Minimalisme is bij de nieuwe Keuco Ixmo Solo doeltreffender dan ooit. Deze innovatie combineert de kraan, thermostaat, stopkraan en slangaansluiting in slechts één module. Dat vergt minimale montage en maximaal comfort voor jou. Een ander hypermodern product is de Rainfinity van Hansgrohe. Deze designdouches bevatten speciale straalsoorten, zoals de fijne en stille PowderRain. Daarnaast komt Hansgrohe binnenkort met een totaalbeleving voor de douche, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. 

De badkamerinnovaties van dit moment - Douches en kranen
De badkamerinnovaties van dit moment - Douches en kranen

Futuristische kranen

De toekomst van water zie je terug in de vormgeving van de nieuwste kranen. Zo heeft Grohe een 3D geprinte kraan ontwikkeld, de Grohe Atria. Wanneer je het flinterdunne design ziet van de kraan, lijkt het alsof er geen water uit kan stromen. Maar Grohe maakt het ondenkbare mogelijk. Ook behoren digitaal bestuurbare kranen tot de nieuwigheden. Zowel met je smartphone als een eenvoudige aanraking verander je bijvoorbeeld de straalkracht. 

 

Duurzame verwarming

Innovatie is tegenwoordig steeds meer gericht op duurzaamheid. Op het gebied van verwarming maakt de traditionele radiator plaats voor de elektrische variant. Deze radiator verwarmt snel en is zeer energiezuinig. Vasco is een voorloper en breidt ook in 2019 haar collectie elektrische radiatoren uit. Aankomende zomer zijn ook de designklassiekers Oni en Beams Mono elektrisch verkrijgbaar. Zeker de Vasco Oni is met een dikte van 8 mm erg speciaal.

De badkamerinnovaties van dit moment - Verwarming en accessoires
De badkamerinnovaties van dit moment - Verwarming en accessoires

Badkamerinnovaties die je badkamer compleet maken

Accessoires en luxe toevoegingen maken jouw innovatieve badkamer compleet. Zo heeft Keuco onlangs nieuwe modellen doucheplancetten aan haar collectie toegevoegd. Prachtige plateaus voor je douchespullen met een uniek design. Slank, elegant en anders dan anders. Onder de douche kan al het water snel en hygiënisch wegstromen in de Easy Drain Diamond douchegoot. Dit innovatieve design maakt het mogelijk om aan twee zijdes een afschot te maken. 

Deel dit artikel
De badkamerinnovaties van dit moment - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

De badkamerinnovaties van dit moment - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
De badkamerinnovaties van dit moment - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties