Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
De veilige badkamer voor de toekomst - De veilige badkamer voor de toekomst De veilige badkamer voor de toekomst - De veilige badkamer voor de toekomst

De veilige badkamer voor de toekomst

De badkamer is de perfecte plek om te genieten. Met het oog op de toekomst is het goed om na te denken over een badkamer die comfortabel en veilig is. In dit blog laten we je slimme oplossingen zien die het comfort in de badkamer vergroten. Oplossingen die ook nog eens stijlvol en trendy zijn!

Veilig douchen en badderen

Een ruime douche zorgt voor ontspanning en bewegingsvrijheid in de badkamer. Voor een extra veilig gevoel hebben de douchecabines van HSK een ruime opening, een zeer lage instap en extra vlakke douchebakken. Gemakkelijk in- en uitstappen gegarandeerd! Heb je nog een bad, maar wil je deze vervangen door een douchecabine? Dan kan dat bij jouw badkamerspecialist Baden+ in slechts één dag. 

De veilige badkamer voor de toekomst - Veilig douchen en badderen
De veilige badkamer voor de toekomst - Veilig douchen en badderen

Wil je het beste van twee werelden? Dan is een combinatie van een douche en een bad een goede oplossing. Zo is er de Dobla van HSK Een stijlvol duobad dat voorzien is van een baddeurtje, waardoor u veilig in- en uitstapt. Bovendien kun je het duobad uitbreiden met handige wandbeugels en een thermostaatkraan, voor extra veiligheid.

Bekijk voorbeelden van veilige badkamers

Stijlvolle accessoires voor nu en later

Naast een comfortabele douche(bad) kunnen accessoires waarde toevoegen. Neem nou een zitje voor in de douche. Vroeger zagen deze zitjes er wellicht minder mooi uit, maar tegenwoordig zijn er diverse elegantie opties. Keuco heeft handige opklapbare zitjes, die er ook chique uitzien. De vloer kun je voorzien van mooie anti-sliptegels die een glijpartij in de badkamer voorkomen. Ook een multifunctionele beugel die tevens dient als houder voor douchespullen is veilig en trendy. Zo maak je de badkamer op een stijlvolle manier levensloopbestendig. 

De veilige badkamer voor de toekomst - Stijlvolle accessoires voor nu en later
De veilige badkamer voor de toekomst - Stijlvolle accessoires voor nu en later

Kleine aanpassingen voor een veilige badkamer

Met kleine aanpassingen wordt je badkamer al snel een stuk veiliger en gebruiksvriendelijker. Kies bijvoorbeeld voor een in hoogte verstelbaar toilet van Tece, zodat je gemakkelijk kunt opstaan. Of wat dacht je van een kraan met een hoge uitloop? Zo hoef je niet te bukken en bovendien is een hoge kraan extra praktisch. Een andere slimme oplossing waar je wellicht minder snel aan denkt, is goede verlichting. Gira heeft een automatische lichtschakelaar, die gelijk aanspringt als je de badkamer binnenloopt. Zo heb je altijd goed licht en tast je nooit meer in het duister. Jouw badkamerspecialist adviseert graag over een badkamer voor de toekomst.

Deel dit artikel
De veilige badkamer voor de toekomst - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Meer over comfort en veiligheid
 

Veilig in bad:
oplossingen om veilig te blijven badderen 

Tips om veilig te blijven badderen als je ouder wordt

Lees meer
 

Tips voor een veilige comfort badkamer

Met deze tips richt je een comfort badkamer slim in. Zo kun je nog jarenlang plezier hebben van je badkamer.

Lees meer
 

Van bad naar inloopdouche

Wil je meer ruimte, een nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen? Ruil je bad in voor een inloopdouche!

Lees meer
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
22-09-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Deskundigheid
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief