Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close

Folders

Niets is leuker dan bladeren door de nieuwste trends, inspirerende verhalen en mooie badkamers. Op deze pagina vind je een overzicht van onze actuele folders en lookbooks voor jouw nieuwe badkamer. Via het formulier op de pagina kun je deze eenvoudig aanvragen! Voor je het weet ligt de nieuwste inspiratiefolder bij jou op de deurmat.

Sorteren
 

 
Folders - Badenplus vitaliteitsmagazine

Vraag jouw Baden+ Vitaal magazine gratis aan

In dit magazine geven we je volop tips om je mooi, fit en gelukkig te voelen. Met de badkamer als perfecte uitvalbasis. Vraag het magazine gratis aan.

 
Folders - Baden+ badkamer inspiratieboek

Gratis inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

 
Folders - Baden+ trendfolder 2024

Folder vol trends

Laat je inspireren door onze trendfolder. Hierin vind je leuke tips en de nieuwste trends van 2024. Alles om jouw badkamer bijzonder te maken! 

 
Folders - Badenplus tegelwaaier reserveren

Gratis tegelwaaier

Ontdek de laatste tegeltrends, kies je stijl en combineer de mooiste kleuren en patronen. Vraag de tegelwaaier aan.

Reclamefolder voor je badkamer

In onze folders vind je volop badkamerinspiratie inspiratie, maar ook verrassende acties! Zo wordt de aanschaf van je nieuwe badkamer nog voordeliger. En het mooie is: de reclamefolder en andere inspiratiefolders kun je helemaal gratis ontvangen. Natuurlijk kun je ook op onze badkamer actiepagina de laatste aanbiedingen bekijken.

Baden+ badkamer lookbook

Gratis badkamer lookbook vol inspiratie? Haal ‘m gratis op bij de badkamerspecialist. Boordevol slimme tips, unieke binnenkijkers en badkamertrends. Met 132 pagina’s krijg je veel inspiratie voor je nieuwe badkamer. Blader door het boek en bepaal jouw ideale badkamerontwerp!

Met liefde gemaakt
Zoek winkel