Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Folders

Niets is leuker dan bladeren door de nieuwste trends, inspirerende verhalen en mooie badkamers. Op deze pagina vind je een overzicht van onze actuele folders en lookbooks voor jouw nieuwe badkamer. Via het formulier op de pagina kun je deze eenvoudig aanvragen! Voor je het weet ligt de nieuwste inspiratiefolder bij jou op de deurmat.

Sorteren
 

 

Vraag actiefolder aan

In onze nieuwste folder vind je mooie voorbeeldbadkamers voor iedereen, slimme tips en leuke acties. Vraag 'm direct aan!

Lees meer
 

Vraag nu de inspiratiefolder 2019 aan

In onze nieuwste folder lees je alles over de trends van 2019, technische snufjes en gedurfde kleuren. Vraag 'm direct aan!

Lees meer
 

Alles over veiligheid en comfort in de badkamer

Er zijn vele oplossingen om je badkamer op een stijlvolle manier levensloop bestendig te maken. Lees er alles over in deze special.

Lees meer
 

Ontdek het verrassende huismerk van Baden+

Met de Mix & Match collectie, het huismerk van Baden+, stel je zelf een complete badkamer samen.

Lees meer
 

Gratis badkamer lookbook vol inspiratie

Boordevol ideeën, slimme tips en leuke badkamertrends. Het helpt je op weg om het ideale ontwerp voor je badkamer te bepalen.

Lees meer

Reclamefolder voor je badkamer

In onze folders vind je volop badkamerinspiratie inspiratie, maar ook verrassende acties! Zo wordt de aanschaf van je nieuwe badkamer nog voordeliger. En het mooie is: de reclamefolder en andere inspiratiefolders kun je helemaal gratis ontvangen. Natuurlijk kun je ook op onze badkamer actiepagina de laatste aanbiedingen bekijken.

Baden+ badkamer lookbook

Gratis badkamer lookbook vol inspiratie? Haal ‘m gratis op bij de badkamerspecialist. Boordevol slimme tips, unieke binnenkijkers en badkamertrends. Met 132 pagina’s krijg je veel inspiratie voor je nieuwe badkamer. Blader door het boek en bepaal jouw ideale badkamerontwerp!

Folders - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Folders - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties