Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. Wij geven handige tips, zodat je binnen no-time kunt genieten van een hygiënisch toilet. Want zeg nou zelf, het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid.

Test

Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken?

Het toilet is nou eenmaal een plek waar bacteriën zich thuis voelen. Daarom adviseren wij om het toilet één keer per week grondig schoon te maken. Hierbij neemt men niet alleen de wc-bril en de binnenkant mee, maar ook de buitenkant, de spoelknop en de deurklink. Tussendoor kun je tweemaal per week de wc een snelle opfrisbeurt geven. Voor extra schoonmaakgemak kies je voor een toilet zonder spoelrand. Kalk en bacteriën krijgen zo nauwelijks kans om zich te hechten. 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor
Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Denk je aan een toiletreiniger? Dan denk je al snel aan chloor. Echter verwijdert chloor de kalk niet, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen. Gelukkig is er een goed alternatief: de Baden+ Sanitair Gel. Deze gel maakt hygiënisch schoon en geeft een langdurige frisse geur. De gel verwijdert kalk en urinesteen, brengt een extra antikalklaag aan en is vriendelijk voor het milieu. Een echte alleskunner voor het schoonmaken van je toilet.

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Banner - Download schoonmaaktips badkamer

DOWNLOAD SCHOONMAAK- EN ONDERHOUDSTIPS BADKAMER

Houd je badkamer lekker schoon en fris. Laat je kranen en spiegels glimmen en je douchewand en tegels blinken. Vraag onze pdf aan met schoonmaak- en onderhoudstips en houd je de badkamer jarenlang tiptop in orde.

PDF SCHOONMAAKTIPS

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Heb je hardnekkige kalkaanslag in de wc? Giet er in de avond een halve liter (verwarmde) schoonmaakazijn in. Om de azijn goed in te laten werken kun je dik toiletpapier aan de wanden van het toilet bevestigen. Laat het een nacht goed inwerken en spoel het in de ochtend door. Eventuele restjes kun je gemakkelijk verwijderen met een stevige borstel. De kalkaanslag is verdwenen!

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hardnekkige kalkaanslag verwijderen en Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard
Randloos toilet voorbeeld van werking

Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard

Wil je optimaal schoonmaakgemak? Kies dan voor een Ideal Standard toilet met Aquablade-technologie. De Aquablade spoeltechnologie zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Erg hygiënisch, vergeleken met een standaard toilet dat 80% schoonspoelt. Ook is deze spoeltechniek stiller en efficiënter in waterverbruik. Met een Ideal Standard toilet ben je snel klaar met schoonmaken, waardoor je genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Heerlijk toch?

Op zoek naar toilet inspiratie? We geven je graag vele ideeën

 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Sfeerbanner-water

Meer blogs over schoonmaken

 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

 

Handige tips: schimmel
in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

 

Bad schoonmaken:
5 tips 

Een bad schoonmaken is niet heel lastig. Met deze vijf tips laten we zien hoe je het bad makkelijk poetst. 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel