Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Hotel-chique badkamer met bad in de slaapkamer

Hotel-chique badkamer met bad in de slaapkamer en maatwerk meubels Hotel-chique badkamer met bad in de slaapkamer en maatwerk meubels  
Hotel-chique badkamer met marmerlook inloopdouche en maatwerk badkamermeubels

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer met bad in de slaapkamer 

Gemaakt door:Baden+ winkel Diepeveen Keukens en Badkamers in Giessen
Woonplaats:Hoornaar
Type badkamer:Hotel-chique badkamer
Wensen van de klant:Een hotel-gevoel als je de badkamer binnenloopt

Als je een hotelkamer binnenloopt kijk je misschien wel als eerst naar de badkamer. Chique meubels, een groot bad of een luxe regendouche: die geven je echt dat zengevoel. Maar wat nou als je dat gevoel elke dag kunt beleven, gewoon in je eigen badkamer? Kijk eens binnen in deze luxe badkamer en ontdek hoe hier de hotel-chique sfeer gerealiseerd werd. 

Hotel-chique badkamer op maat

De wensen voor deze badkamer waren talrijk. Een grote douche met luxe voorzieningen, unieke kranen en veel opbergruimte. En wel een heel bijzonder detail: een bad in de aangrenzende slaapkamer. De badkamerontwerper ging aan de slag met een uniek ontwerp, waarin alle wensen terugkwamen. De grijze douchewand van Xenz, de badkamermeubels en extra houten planken zijn helemaal op maat gemaakt. Zo past alles perfect in de badkamer.

Benieuwd naar onze maatwerk mogelijkheden? Lees hier verder.

Hotel-chique badkamer met betonlook tegels en houtlook badkamermeubels
Hotelbadkamer met bad in de slaapkamer en grote marmerlook tussenwand

Bad in de slaapkamer

Voor een extra bijzonder effect is het halfvrijstaande bad in de slaapkamer geplaatst. Wel achter een marmerlook scheidingswand met XL-tegels, zodat je in alle rust kunt badderen. Zo’n badsessie is extra ontspannend met je favoriete serie, die je gewoon vanaf de badplank kunt bekijken. Om extra opbergruimte te scheppen hebben we een maatwerk meubel ontworpen, die precies om het muurtje past. Met bijpassende maatwerk planken erboven.

Meer tips voor een bad in de slaapkamer.

 

Een hotelgevoel als je de badkamer binnenloopt 

Regendouche met waterval- en vernevelfunctie

Ook de doucheliefhebber kan zijn geluk niet op in deze hotel-chique badkamer. In de ruime inloopdouche heb je niet één, maar twee luxe regendouches. Met zowel een waterval- als vernevelfunctie; pure verwennerij! De kranen hebben een geborstelde koperen kleur, die ook in de rest van de badkamer regelmatig terugkomt. Deze kleur contrasteert mooi met de marmerlook tegels, die we op de wanden en in de grote nis hebben geplaatst.

Hotel-chique badkamer met koperen kranen en accenten
Hotel-chique badkamer met houtlook badkamermeubel en make-up meubel

Maatwerk badkamermeubels

Marmer en koper komen ook terug in het maatwerk badkamermeubel. De onderkast heeft een chique houtkleur, met daarop een marmerlook afdekblad. Compleet met twee witte opbouwkommen en vrijstaande koperen kranen. Tegenover dit badkamermeubel staat een make-up meubel in dezelfde stijl. Compleet met een ronde spiegel die voorzien is van verlichting en spiegelverwarming. Condensvorming is verleden tijd, waardoor je op elk moment van de dag een heldere blik in de spiegel werpt.

Luxe douchewc

In deze badkamer geven de bijzondere meubels en details karakter aan de badkamer. Douchewc Mera is één van die bijzonderheden. Deze reinigt je onderlichaam met water, dankzij de unieke WhirlSpray douchetechnologie. Ook is hij voorzien van een warmelucht föhn, geurzuivering en diverse andere luxe functies. De bedieningsplaat heeft een mooie koperen kleur, die de luxe sfeer benadrukt. Daarmee vormt zelfs het toilet een eyecatcher in de badkamer. Wil je ook zo'n luxe badkamer? Maak een afspraak, we helpen je graag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Hotel-chique badkamer met Aquaclean Mera douchewc en marmerlook tegels
Deel dit artikel
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
24-09-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen persoonlijk
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief