Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sfeerbeeld van een badkamer met wand, badkamerbeubel en accessoires van hout Badkamer met houten wand, houten badkamer accessoires en houten badkamerbeubel

Hout in de badkamer: veelzijdig en vol karakter

Met hout in de badkamer kun je alle kanten op; van badkamermeubels en accessoires tot houtlook vloeren en wandtegels. Ontdek de mogelijkheden van hout en houtlook in jouw badkamer en haal het buitenleven naar binnen!

Houten badkamermeubels

Wil je de badkamer een natuurlijke look geven? Dan heb je met een robuust eiken badkamermeubel jouw stoere blikvanger te pakken. De collectie van massief houten meubels is leverbaar in verschillende maten. Daarnaast kan je bij Baden+ ook voor maatwerk badkamermeubels gaan, die op vakkundige wijze worden ontworpen en met de hand worden vervaardigd. Bovendien zijn ze perfect te combineren met andere materialen. Denk eens aan een eikenhouten badkamermeubel met een natuurstenen wasbak. 

 Wil je liever een houtlook badkamermeubel? Dan bieden de series van Thebalux en Primabad uitkomst. 

Massief eikenhouten badkamermeubel
Houten badplank met washandje, tablet en geurstokjes erop

Badkamer accessoires van hout

Baden+ heeft stoere houten badkamerproducten die je ruimte een robuust karakter geven. Denk aan een massief eikenhouten wandplank, badkamerkruk, nisje, badplank of een spiegel met een teakhouten lijst. Daarnaast is bamboe een duurzame optie met een mooie uitstraling. Door het waterbestendige karakter leent bamboe zich uitstekend voor badkamerproducten die met water in aanraking komen. Denk aan een badkamerrek, badmat of zeepbakje.

  Creëer nog meer sfeer met een mooie plant voor in de badkamer.

Houtlook vloertegels

Een houten badkamervloer heeft een uniek karakter met een warme uitstraling. Daardoor staat het bij veel mensen op het verlanglijstje. Echter, een houten badkamervloer komt vaak in contact met water. Dit vraagt veel van het hout en van jou om het te onderhouden en beschermen. Een alternatief is om houtlook vloertegels van keramiek te plaatsen. Dit heeft een onderhoudsvriendelijk en duurzaam karakter. Bovendien is het visueel niet van hout te onderscheiden.

Keramieken vloertegels met een houtprint
Keramieken wandtegels en vloertegels met een houtprint

Houtlook wandtegels

De warme sfeer van een houtlook vloer kan je ook terug laten komen op de wanden. Baden+ heeft een uitgebreide collectie wandtegels van keramiek. Kies de kleur, houtprint en het formaat dat bij jouw stijl past. Het onderhoudsvriendelijke, duurzame en slijtvaste karakter van de houtlook wandtegels zorgt er bovendien voor dat je vaker van je badkamer kan genieten.

Wil je meer weten over hout of houtlook in de badkamer?

MAAK EEN AFSPRAAK

Deel dit artikel
Meer leuke blogs
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

Trend: Urban nature

We weten de natuur steeds beter op waarde te schatten. Daarom kiezen we ook in de badkamer veel vaker voor duurzaam. Mogelijkheden genoeg!

Lees meer
 

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in een stolpwoning

Hans en Marjan verhuisden naar een authentieke stolpwoning. Nu de badkamer vernieuwd is, is hun droomwoning compleet.

Lees meer
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief