Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Sfeerbeeld van een badkamer met wand, badkamerbeubel en accessoires van hout Badkamer met houten wand, houten badkamer accessoires en houten badkamerbeubel

Hout in de badkamer: veelzijdig en vol karakter

Met hout in de badkamer kun je alle kanten op; van badkamermeubels en accessoires tot houtlook vloeren en wandtegels. Ontdek de mogelijkheden van hout en houtlook in jouw badkamer en haal het buitenleven naar binnen!

Houten badkamermeubels

Wil je de badkamer een natuurlijke look geven? Dan heb je met een robuust eiken badkamermeubel jouw stoere blikvanger te pakken. De collectie van massief houten meubels is leverbaar in verschillende maten. Daarnaast kan je bij Baden+ ook voor maatwerk badkamermeubels gaan, die op vakkundige wijze worden ontworpen en met de hand worden vervaardigd. Bovendien zijn ze perfect te combineren met andere materialen. Denk eens aan een eikenhouten badkamermeubel met een natuurstenen wasbak. 

 Wil je liever een houtlook badkamermeubel? Dan bieden de series van Thebalux en Primabad uitkomst. 

Massief eikenhouten badkamermeubel
Houten badplank met washandje, tablet en geurstokjes erop

Badkamer accessoires van hout

Baden+ heeft stoere houten badkamerproducten die je ruimte een robuust karakter geven. Denk aan een massief eikenhouten wandplank, badkamerkruk, nisje, badplank of een spiegel met een teakhouten lijst. Daarnaast is bamboe een duurzame optie met een mooie uitstraling. Door het waterbestendige karakter leent bamboe zich uitstekend voor badkamerproducten die met water in aanraking komen. Denk aan een badkamerrek, badmat of zeepbakje.

  Creëer nog meer sfeer met een mooie plant voor in de badkamer.

Een eiken badkamermeubel is prachtig te combineren met een natuurstenen wasbak

Houtlook vloertegels

Een houten badkamervloer heeft een uniek karakter met een warme uitstraling. Daardoor staat het bij veel mensen op het verlanglijstje. Echter, een houten badkamervloer komt vaak in contact met water. Dit vraagt veel van het hout en van jou om het te onderhouden en beschermen. Een alternatief is om houtlook vloertegels van keramiek te plaatsen. Dit heeft een onderhoudsvriendelijk en duurzaam karakter. Bovendien is het visueel niet van hout te onderscheiden.

Keramieken vloertegels met een houtprint
Keramieken wandtegels en vloertegels met een houtprint

Houtlook wandtegels

De warme sfeer van een houtlook vloer kan je ook terug laten komen op de wanden. Baden+ heeft een uitgebreide collectie wandtegels van keramiek. Kies de kleur, houtprint en het formaat dat bij jouw stijl past. Het onderhoudsvriendelijke, duurzame en slijtvaste karakter van de houtlook wandtegels zorgt er bovendien voor dat je vaker van je badkamer kan genieten.

Wil je meer weten over hout of houtlook in de badkamer?

MAAK EEN AFSPRAAK

Meer leuke blogs

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in een stolpwoning

Hans en Marjan verhuisden naar een authentieke stolpwoning. Nu de badkamer vernieuwd is, is hun droomwoning compleet.

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de top 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Zoek winkel