Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Kleur in de badkamer - Kleur in de badkamer

Kleur in de badkamer: 4 trendy ideeën 

Wie aan de badkamer denkt, krijgt waarschijnlijk niet gelijk een kleurrijk beeld voor zich. Toch kunnen de juiste kleuren veel sfeer geven aan je badkamer. In dit blog geven we vier trendy ideeën. Kies jij voor luxe kleuren, pasteltinten, natuurlijke kleuren of een fel kleuraccent?

Luxe kleuren 

In de trends van dit jaar spelen luxe, warme kleuren een grote rol. Denk aan goud, zilver, rosé en brons. Deze kleuren kun je prachtig verwerken in de kranen van je badkamer. Bijvoorbeeld de wastafelkraan, hoofddouche en badkraan. Zeker als je voor alle kranen dezelfde warme kleur kiest, krijgt je badkamer een luxe uitstraling. Lijkt het net alsof je elke dag geniet van een hotel badkamer! 

Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten
Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten

Pasteltinten

Naast warme kleuren zijn ook pasteltinten in trek. Kleuren als poederroze, zeegroen, mint en hemelsblauw geven je badkamer een verrassend nieuwe look. Ook laten deze kleuren zich prachtig combineren met wit sanitair. Kies bijvoorbeeld voor pastel tegels. Ook leuk: een hemelsblauwe designradiator. Zo word je altijd vrolijk als je de badkamer binnenloopt!

Natuurlijke kleuren en materialen

Wil je graag een rustige sfeer in de badkamer? Kies dan voor natuurlijke kleuren en materialen. Denk aan houtkleuren, aardetinten en groen. De muur en vloer kun je voorzien van houtlook tegels. Praktisch én prachtig om te zien. Ook sanitair is er tegenwoordig in aardetinten, zoals waskommen en baden. Als finishing touch kun je jouw natuurlijke paleisje decoreren met tropische planten.

Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en krachtige kleuren
Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en krachtige kleuren

Krachtige kleuren in de badkamer

Mag het voor jou wel wat krachtiger? Kies voor een fel kleuraccent. Zo heeft Primabad badkamermeubels in felrood en groen. Zeker als het kleurenpalet van je badkamer rustig is, wordt dit meubel dé eyecatcher van jouw badkamer. Krachtige kleuren kun je ook in de badkamer brengen met accessoires, zoals handdoeken of een handige trolley. Jouw badkamerspecialist helpt je graag aan een prachtige badkamer vol kleur!

Deel dit artikel
Kleur in de badkamer - Banner - badkamer ontwerpen

Ga aan de slag met je nieuwe badkamer

De ideeën borrelen vast en zeker in je hoofd. Een mooie inloopdouche, een vrijstaand bad. Maar hoe past dat in je badkamer? Probeer het meteen in het Baden+ badkamer ontwerpproggramma en laat je nieuwe badkamer tot leven komen!

Zelf 3D ontwerpen
Kleur in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
15-12-2019
Waardering van onze klanten Persoonlijke aandacht en goede begeleiding
Kleur in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties