Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Kleur in de badkamer - Kleur in de badkamer

Kleur in de badkamer: 4 trends

Wie aan de badkamer denkt, krijgt waarschijnlijk niet gelijk een kleurrijk beeld voor zich. Toch kunnen de juiste kleuren veel sfeer geven aan je badkamer. In dit blog laten we je 4 trends zien. Kies jij voor luxe kleuren, pasteltinten, natuurlijke kleuren of een fel kleuraccent?

Natuurlijke kleuren en materialen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat zien we ook terug in de kleuren in huis, zoals de kleur van 2020: een grijsgroene tint. In de badkamer komen natuurlijke kleuren en materialen goed tot hun recht. Denk aan hout, natuursteen en aardetinten. De muur en vloer kun je voorzien van houtlook tegels. Praktisch én prachtig om te zien. Ook sanitair is er tegenwoordig in aardetinten, zoals waskommen en baden. Als finishing touch kun je jouw natuurlijke paleisje decoreren met tropische planten.

Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en modieuze kleuren
Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en modieuze kleuren

Modieuze kleuren in de badkamer

Mag het voor jou wel wat opvallender? Kies voor een modieuze kleur in de badkamer, zoals denimblauw. Tegels zijn de perfecte manier om zo'n kleur in je badkamer te brengen. Bijvoorbeeld kleinere handgevormde tegels of vrolijke mozaïektegels. Modieuze kleuren kun je ook in de badkamer brengen met accessoires, zoals handdoeken of een handige trolley. Jouw badkamerspecialist helpt je graag aan een prachtige badkamer vol kleur!

Luxe kleuren 

In de trends van dit jaar spelen luxe, warme kleuren een grote rol. Denk aan metallic kleuren als goud en koper. Deze kleuren kun je prachtig verwerken in de kranen van je badkamer. Bijvoorbeeld de wastafelkraan, hoofddouche en badkraan. Zeker als je voor alle kranen dezelfde warme kleur kiest, krijgt je badkamer een luxe uitstraling. Net alsof je elke dag geniet van een hotel badkamer! 

Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten
Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten

Pasteltinten

Naast warme kleuren zijn ook pasteltinten in trek. Kleuren als poederroze, zeegroen, mint en hemelsblauw geven je badkamer een verrassend nieuwe look. Ook laten deze kleuren zich prachtig combineren met wit sanitair. Kies bijvoorbeeld voor pastel tegels. Ook leuk: een hemelsblauwe designradiator. Zo word je altijd vrolijk als je de badkamer binnenloopt!

Deel dit artikel
Kleur in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Gerelateerde blogs
 

Trend: blauw in de badkamer

Blauw is trendy. In het modebeeld, maar ook in het interieur. In een klassiek interieur of juist modern: met deze kleur scoor je altijd. 

Lees meer
 

5x pastel in de badkamer 

Pastelkleuren in de badkamer is dé trend van dit moment. Wist je dat er veel manieren zijn om deze kleuren in je badkamer te brengen?

Lees meer
 

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. 

Lees meer
Kleur in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
30-09-2020
Waardering van onze klanten Helder duidelijk en afspraak is afspraak
Kleur in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties