Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord

Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord

Wil je de badkamer verbouwen, maar heb je geen zin om bij de buren aan te kloppen om te douchen? Huur bij je badkamerspecialist een mobiele badkamer. Een complete, tijdelijke badkamer op wielen. Ideaal toch? In deze blog geven we antwoord op 5 prangende vragen.

Wat is een mobiele badkamer?

Een mobiele badkamer is een kleine badkamer op wielen, die voorzien is van een toilet, wastafel en douche. Deze kun je naast je huis neerzetten, bijvoorbeeld op je parkeerplaats of in de tuin. Zo heb je tijdens de badkamerinstallatie alles bij de hand en hoef je niet bij vrienden of familie langs voor je dagelijkse badkamerritueel. 

Lees meer over de montage van je badkamer

 

Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - 1. Wat is een mobiele badkamer? 2. Wat zit er in een mobiele badkamer?
Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - 1. Wat is een mobiele badkamer? 2. Wat zit er in een mobiele badkamer?

Wat zit er in een mobiele badkamer?

 • Geiser (flessengas), waardoor je onbeperkt warm water hebt
 • Douche met thermostaatkraan en luxe douchegordijn
 • Wastafel
 • Makkelijk aansluitbaar toilet met vermaler
 • Bankje en accessoires, zoals een spiegel en kledinghaken
 • Verlichting, verwarming en ventilatie

Hoe werkt een mobiele badkamer?

Als je de badkamer bij Baden+ laat verbouwen, regelen wij een mobiele badkamer voor jou. Deze kun je ophalen of de badkamerspecialist brengt hem bij jou thuis. De aansluiting is erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is koud water, stroom en een riolering voor de afvoerslang. Hulp nodig bij het aansluiten? Dan helpen we je daar natuurlijk graag bij.

Wat kost een mobiele badkamer?

De kosten van de mobiele badkamer hangen af van de gewenste duur. In de meeste gevallen huur je de badkamer op wielen voor één of meerdere weken. Vraag je badkamerspecialist naar de kosten voor jouw situatie.

Contact opnemen

Heb je warm water in de mobiele badkamer?

Dankzij een propaangeiser heb je heerlijk warm water in de mobiele badkamer. De moderne douchekop en de wastafelkraan hebben beide een krachtige straal, waardoor de badkamer heel comfortabel is. Zo kun je net zo fijn douchen als je gewend bent. Gewoon, vanuit je eigen privé badkamer.

Kan ik ook een mobiele douchecabine huren?

Ja, dat is meestal ook mogelijk. Niet iedereen heeft natuurlijk ruimte voor een mobiele badkamer en in sommige gevallen is alleen een tijdelijke douche noodzakelijk. Je kunt de mobiele douchecabine vaak op meerdere plekken in huis plaatsen. Als er maar watertoevoer, waterafvoer en stroomaansluiting aanwezig zijn.

Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - 6. Voordelen van een mobiele badkamer

Voordelen van een mobiele badkamer

 • Je eigen privébadkamer tijdens de verbouwing
 • Eenvoudig aan te sluiten
 • Naar wens te plaatsen

Meer weten of er een huren? Neem contact met ons op.

Mobiele badkamer: 5 vragen beantwoord - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Met liefde gemaakt
Zoek winkel