Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Ontspan! Radio of tv in de badkamer Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Ontspan! Radio of tv in de badkamer

Muziekfanaten en filmliefhebbers opgelet! Muziek luisteren en films of series kijken kan ook tijdens het douchen of als je ontspannen in bad ligt. In dit blog zetten we de leukste badkamergadgets voor je op een rijtje.

Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 1. Radio in de badkamer

Radio in de badkamer

Laat het bad vollopen met badschuim en luister naar je favoriete muziekzender met de Gira inbouwradio. Deze badkamerrradio is helemaal waterdicht en heeft een compact formaat, waardoor deze radio ook geschikt is voor de kleine badkamer. De badkamerradio wordt netjes afgewerkt in de wand, waardoor je geen last hebt van losse snoeren en kabels. De radio is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je deze kunt aanpassen aan de stijl van je badkamer.

Kijk naar je favoriete serie en kom volledig tot rust.

Bluetooth speakers

Heb je altijd gedroomd van een complete muziekinstallatie in de badkamer? De Soundbar van Aquasound is waterdicht met zijn siliconen drukknoppen. De Soundbar is op vier manieren te plaatsen. Bijvoorbeeld boven de spiegel, horizontaal of verticaal. Met de Bluetooth functie verbind je gemakkelijk met de badkamerspeaker. Zo geniet je direct van jouw lievelingsmuziek! De speakers zijn snel te installeren; binnen maximaal 10 minuten kun je de speaker gebruiken.

Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer
Ontspan! Radio of tv in de badkamer - 3. Ingebouwde televisie in de badkamer

Ingebouwde televisie in de badkamer

Ga een stap verder dan radio en kies voor een televisie in de badkamer. Kijk naar je favoriete televisieprogramma of serie en kom volledig tot rust. De badkamertv van Aquasound is volledig waterdicht. Het scherm is verwarmd, waardoor condensvorming niet mogelijk is. Jouw  badkameradviseur vertelt je graag meer over de aansluiting, installatie en providermogelijkheden.

Ontspan! Radio of tv in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Gerelateerde blogs

 

5 voordelen van de Sunshower Pure

Soepel en ontspannen de dag beginnen? De Sunshower Pure maakt het mogelijk. Lees over de vijf voordelen.

 

Dit moet je zien:
de mooiste innovaties 
voor je badkamer

Technologie staat nooit stil. Sanitair is daarbij geen uitzondering. We delen graag de meest verbluffende innovaties voor je badkamer.

 

4 redenen om voor een douchewc te kiezen

De douchewc is in opkomst! Bij deze wc is toiletpapier overbodig. Je reinigt hygiënisch met water. Ontdek de voordelen!

Met liefde gemaakt
Zoek winkel