Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Opruimtips voor de badkamer - Opruimtips voor de badkamer

5 opruimtips voor de badkamer

De badkamer is een plek om tot rust te komen en je hoofd even leeg te maken. Toch zien veel badkamers er op het eerste gezicht vrij rommelig uit. Dit komt onder andere door rondslingerende flessen shampoo en tubes tandpasta. Er bestaan veel oplossingen om je badkamer een opgeruimde look te geven. Baden+ heeft de 5 beste opruimtips verzameld om rust in de ruimte én je hoofd te creëren.

1. Nisjes in de badkamer

Bij het ontwerp van een nieuwe badkamer houd je rekening met de sfeer en uitstraling van de ruimte. Toch zijn praktische elementen cruciaal om de rust in de badkamer te behouden. Met een nis in de badkamer creëer je extra opbergruimte en het ziet er super hip uit! Een nis maken is een precies klusje, omdat je rekening moet houden met de dikte van de muur, leidingen en tegelwerk. Laat een badkamer nis daarom maken door een vakspecialist.   

2. Wasmand

Een wasmand in de badkamer wordt vaak als obstakel gezien. Toch is een wasmand een essentieel product om je badkamer opgeruimd te houden. Weg met die losse sokken en stapels kleding in de badkamer! Met een mooie wasmand wordt kleding opruimen een stuk leuker! Ga je voor een rieten wasmand, een dubbele wasmand of een wandmand met deksel? Op onze Pinterest-pagina vind je nog meer mooie wasmanden.

Opruimtips voor de badkamer - 3. Wasmand en spiegelkast fotos
Opruimtips voor de badkamer - 3. Wasmand en spiegelkast fotos

3. Spiegelkast

In veel huishoudens staat de wastafel vol met spulletjes voor de persoonlijke verzorging. Een potje dagcrème, een haarborstel of een tube tandpasta. Deze losse spullen geven de badkamer geen opgeruimde look en dat zorgt voor onrust in het hoofd. Een spiegelkast heeft twee functies. Je kunt er alle losse spulletjes in bewaren en tegelijkertijd je make-up checken of baard trimmen. Verkrijgbaar als opbouw- en inbouwmodel.

4. Wc-rollen

Een wc in de badkamer is een goede, praktische oplossing. Echter brengt het ook een voorraad toiletpapier met zich mee. LoooX heeft een serie toiletpapierhouders ontwikkeld die volledig ingebouwd worden in de muur. Hierdoor verdwijnt toiletpapier uit het zicht, maar is het wel altijd binnen handbereik. Deze inbouwmogelijkheid is er ook voor je toiletborstel of wasmand.

Opruimtips voor de badkamer - 4. Wc-rollen
Opruimtips voor de badkamer - 4. Wc-rollen

5. Handdoekradiator

Een natte handdoek in de wasmand kan zorgen voor vervelende geurtjes en schimmel in de badkamer. Je wilt de handdoeken daarom eerst laten drogen voordat je ze in de wasmand gooit. Met een handdoekradiator kun je handdoeken op een stijlvolle én snelle manier laten drogen. Een chique handdoekhouder voldoet ook; het duurt alleen iets langer voordat ze helemaal droog zijn.

Deel dit artikel
Opruimtips voor de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Gerelateerde blogs
 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

Lees meer
 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat!

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. 

Lees meer
 

5 manieren om water te
besparen in de badkamer

In de badkamer verbruiken we veel water. Met wat slimme upgrades kun je de badkamer eenvoudig duurzamer maken.

Lees meer
Opruimtips voor de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Opruimtips voor de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties