Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Snelle schoonmaaktips voor de badkamer

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer

Met deze schoonmaaktips hoef je maar drie minuutjes per dag aan het schoonmaken te besteden. Gewoon tijdens je normale bezigheden in de badkamer. Tijdens het tandenpoetsen bijvoorbeeld. Zo ervaar je het niet eens als schoonmaken en heb je toch een frisse badkamer. Lees onze slimme tips en maak je badkamer in een mum van tijd schoon.

Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen

Maak 1 á 2 keer per week alles rondom de wastafel schoon. Doe het tijdens het tandenpoetsen, dan sla je twee vliegen in een klap. Haal een doekje door de wasbak, maak het afvoerputje schoon en poets de spiegel met een licht vochtige doek. Als je dit bijhoudt met de krachtige microreiniger van Baden+, wordt het een klusje van niets! Gaat dit multitasken je goed af? Maak dan tijdens het tandenpoetsen ook af en toe de handgrepen van de badkamerdeur schoon of vervang het afvalzakje in de prullenbak.

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen

Tip 2: douche en bad dagelijks drogen

Maak er een gewoonte van om na het douchen of badderen je douchecabine en bad, plus de kranen te drogen met een oude handdoek en een trekker. Het kost een minuutje werk en zo voorkom je kalkaanslag en schimmel. Bovendien zorgt het droogwrijven ervoor dat je verder nauwelijks nog schoonmaakwerk hebt aan je douche of bad. Voor een extra fris resultaat haal je af en toe een doek met schoonmaakmiddel er langs. Ook handig: wrijf je douchecabine in met antikalk-coating. Dit voorkomt eveneens kalkvorming. 

Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken  

Hoe vaak je een toilet moet schoonmaken hangt af van hoe intensief je hem gebruikt. Met een druk gezin is het goed om het toilet dagelijks te reinigen. Ben je naar het toilet geweest? Haal dan even een wegwerpdoekje (het liefst wel ecologische) over de wc-bril. En als je dan toch bezig bent, zwiep dan gelijk de wc-borstel met toilet-reiniger door de wc. Met een randloos toilet heb je geen onhandige randen waaronder vuil gaat zitten. Zo wordt schoonmaken nog eenvoudiger. Vergeet ook niet om 1 of 2 keer per week de buitenkant van de toilet-pot en de tegels rondom schoon te maken.

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken

Tip 4: voor een glanzende badkamervloer

Stofzuig de badkamervloer steeds wanneer je ook de rest van je huis stofzuigt. En dweil de vloer een keer per week. Met onze sanitair-reiniger in je dweil-sopje weet je zeker dat de beschermlaag van je tegelvloer niet beschadigd raakt door agressieve bestanddelen.

Wil je het schoonmaken van je badkamer nog eenvoudiger maken? Baden+ heeft meer slimme schoonmaakmiddelen waarmee je alles in een handomdraai stralend schoonmaakt.

Deel dit artikel
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties