Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Tips voor een slimme badkamerindeling - Tips voor een slimme badkamerindeling Tips voor een slimme badkamerindeling - Tips voor een slimme badkamerindeling

Tips voor een slimme badkamerindeling voor lastige ruimtes

Ieder mens is uniek. Zo ook onze badkamers! Groot, vierkant, rechthoekig: de diversiteit is groot. Ook zijn er badkamers met lastige afmetingen en vormen. Denk aan een schuin dak, hoeken in de wand of een kleine ruimte. Heb je zo’n badkamer? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen. Lees mee en ontdek onze tips!

Badkamer met een schuin dak

Een schuin dak in de badkamer kan vervelend zijn. Toch zijn er slimme oplossingen, waarmee je de ruimte onder het dak optimaal benut. Kies er bijvoorbeeld voor om het toilet of het bad onder het schuine dak te plaatsen. Zo is er in de douche en bij de wastafel genoeg ruimte om te staan. Ook een kast onder een schuin dak kan een bijzonder effect geven. De extra opbergruimte voor je handdoeken en andere badspullen is mooi meegenomen!

 

Douchecabine op maat 

Een standaard douchecabine past niet in iedere badkamer. Gelukkig zijn er douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden op je badkamer. Niet alleen qua stijl en kleur, maar ook qua vorm. Heb je een kleine badkamer en wil je toch een inloopdouche? Of moet je douchecabine passen in een afgeschuinde hoek? Alles is mogelijk. 

Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3
Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3

Oplossingen voor een kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer kun je optimaal genieten. Een slimme indeling is wel van belang! Zo is een T-opstelling een uitkomst als je een kleine ruimte hebt. Op deze manier kun je een inloopdouche, een toilet en een wastafel kwijt op een paar vierkante meter. Ook een douchebad is een slimme oplossing als je toch wil genieten van een douche én een bad. Lichte kleuren en materialen, een grote spiegel en handige opbergers bevorderen de ruimtelijkheid in de badkamer.

Multifunctionele meubels

De badkamer kun je nog slimmer indelen met multifunctionele meubels. Kijk bijvoorbeeld naar deze moderne badkamer. In de doucheruimte is de wand een gewone douchewand, maar bij het badkamermeubel dient de wand als spiegel. Zo bespaar je ruimte én heb je gelijk een technisch snufje in huis. Of wat te denken van een badkamermeubel, waar ook een zitje in is verwerkt? Multifunctionele meubels zijn een echte toevoeging voor je badkamer. 

Tips voor een slimme badkamerindeling - alinea 4
Tips voor een slimme badkamerindeling - Sfeerbanner-water

Gerelateerde blogs

 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

 

Badkamer verbouwen:
Dit moet je weten

Lees hier alles wat je moet weten als je de badkamer wilt laten verbouwen.

 

Grote badkamer indelen? Lees onze tips!

Je grote badkamer indelen op een sfeervolle manier? Lees onze tips! Zo doen vrijstaande meubels en slimme doorkijkjes wonderen.

Met liefde gemaakt
Zoek winkel