Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
spiegel in de badkamer - spiegel in de badkamer

Spiegel in de badkamer: 4 unieke ideeën 

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Haren in model brengen, tandenpoetsen en die laatste blik in de spiegel. Wist je dat er tegenwoordig veel trendy opties zijn? Een ronde spiegel met stalen frame, of één met handig planchet. In dit blog zetten we vier unieke ideeën voor je op een rij.

Ronde spiegels in de badkamer

Een ronde spiegel is dé trend van dit moment. Zo’n spiegel vormt een mooi contrast met de strakke, vaak vierkante lijnen in de badkamer. In onze collectie vind je mooie ronde spiegels in verschillende formaten en kleuren. Bijvoorbeeld deze stoere variant met zwart frame van Thebalux. Ook leuk: verschillende ronde spiegels bij elkaar. Kijk maar eens naar deze speelse combinatie van Looox

spiegel in de badkamer - 2.
spiegel in de badkamer - 2.

Ovale spiegel met planchet  

Met rond en vierkant houden de mogelijkheden nog niet op. Steeds vaker zien we ovale spiegels in de nieuwste collectie van onze badkamermerken. Deze ovale spiegel heeft een gepoedercoat frame met aan de bovenzijde een telescoopstang, die je in hoogte kunt verstellen. Extra uniek door het planchet aan de onderkant, waar je mooie parfumflesjes of andere items op kunt zetten.

Spiegel met dessin

In vorm kun je een statement maken, maar in design ook! Duravit heeft een prachtige designspiegel aan de Happy D.2. Plus collectie toegevoegd. Deze spiegel heeft een rand met dessin, waar ledverlichting in verwerkt is. Een uniek exemplaar met luxe functies, zoals spiegelverwarming tegen condens, touchscreen en memory-effect. Ook ander merken hebben mooie designspiegels in de collectie. Neem een kijkje in de showroom en laat je inspireren!

spiegel in de badkamer - 3.
spiegel in de badkamer - 3.

Unieke spiegels voor de toiletruimte

Ook in het kleinste kamertje mag een spiegel natuurlijk niet ontbreken. Wil je eens iets anders dan anders? Neem eens een kijkje bij de spiegels van Ink. Dit meubelmerk heeft namelijk unieke exemplaren in de collectie. Een super smalle spiegel met planchet, een spiegel op een metalen magneetwand en nog veel meer. Je toiletruimte wordt met zo'n spiegel direct bijzonder. 

Tips voor een spiegel in de badkamer

Ben je geïnspireerd door deze spiegels en wil je ook een exemplaar in de badkamer? Bij Baden+ helpen we je graag. Wist je dat we een spiegel kunnen voorzien van verwarming, zodat deze nooit meer beslaat? Ook verlichting en andere luxe functies behoren tot de mogelijkheden. En voor het echte precisiewerk zijn er speciale cosmeticaspiegels met een zoom tot wel 5x. 

spiegel in de badkamer - Tips voor je badkamerspiegel
Deel dit artikel
spiegel in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 132-pagina tellende badkamerboek gratis op bij jouw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen
spiegel in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-01-2020
Waardering van onze klanten Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.
spiegel in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties