Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Tips voor een kleine badkamer met bad - Tips voor een kleine badkamer met bad

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Droom jij er ook zo van? ’s Avonds na een lange werkdag jezelf heerlijk onder laten dompelen in een ontspannend bad. Maar heb je een kleine badkamer waardoor een bad niet past? Wij laten zien dat er zelfs voor de kleine ruimte talloze mogelijkheden zijn voor een badkuip. Lees onze tips voor een kleine badkamer met bad!

Kies voor een ruimtebesparend bad

Een ruimtebesparend bad is een ligbad met een schuine afloop. Hierdoor ontstaat extra loopruimte, zodat je nog voldoende ruimte overhoudt voor een badkamermeubel of een toilet. Ook oogt de ruimte minder vol. Ondanks de schuine zijde kun je prima languit in bad liggen.

Tips voor een kleine badkamer met bad - afbeeldingen kleine badkamer met bad
Tips voor een kleine badkamer met bad - afbeeldingen kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad en douche in één?

Vaak willen mensen een douche en een bad, maar maken de keuze voor een ruime inloopdouche in een kleine badkamer. Wist je dat je ook kunt douchen in een bad? Een bad en douche in één heeft namelijk een apart douchegedeelte. De vloer van dit douchegedeelte is vlak, zodat je goed kunt staan. Ook is er vaak een douchewand bevestigd, zodat je geen last hebt van spetters op de vloer.

Douchebad met schuifbare douchewand van glas
Tips voor een kleine badkamer met bad - bad en douche in een

HSK Dobla douchebad 

Heb je moeite om het bad in te stappen? Ook daar heeft Baden+ een passende oplossing voor. Het Dobla douchebad van HSK is een bad met een deur. Door de lage instap stap je veilig in het bad zonder ongemakken. De deur sluit eenvoudig met een magneetsluiting en is 100% waterdicht.

Een kleine badkuip of hoekbad

Veel mensen denken dat een bad of een hoekbad altijd groot moet zijn. Baden zijn er echter in allerlei formaten; groot, maar ook klein. Je kunt zelfs een ligbad op maat bestellen. In een compacte badkamer adviseren wij een klein ligbad. Of plaats het bad in de hoek, zodat je meer loopruimte overhoudt.

Tips voor een kleine badkamer met bad - Een kleine badkuip of hoekbad
Tips voor een kleine badkamer met bad - Sfeerbanner-warmte

Deel dit artikel
Tips voor een kleine badkamer met bad - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-10-2019
Waardering van onze klanten * Open benadering van jou als klant. * Beloftes worden nagekomen. Plaatsing volgens planning.
Tips voor een kleine badkamer met bad - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties