Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer

Top 5 inspiratiebronnen voor je badkamer

Ben je op een zoektocht om je ideale badkamer samen te stellen? ‘Inspiratie’ is dan het toverwoord. Waar doe je die op? Daar zijn veel mogelijkheden voor. Lees onze top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer. Speur ze allemaal af. Om zo tot het droomplaatje van jouw badkamer te komen.

Binnenkijken bij anderen

Internet is natuurlijk een bron van mogelijkheden. Typ badkamerinspiratie in en je komt talloze afbeeldingen van badkamers tegen. Vaak zeggen die niet zo veel. Daarom zijn binnenkijkers een leuk startpunt voor inspiratie. Je krijgt een inkijkje in iemands huis en leest waarom bepaalde verrassende keuzes zijn gemaakt. Kiezelstenen op de muur? Waarom niet?

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 1. Binnenkijken bij anderen
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 1. Binnenkijken bij anderen

Voorbeelden om je stijl te bepalen

Heb je door al dat kijken een idee gekregen van je stijl? Hou je van badkamers met een luxe hotelkamer uitstraling? Of ga je voor een meer moderne, industriële stijl met zwarte elementen en betonstuc muren? Kijk dan eens naar onze voorbeeldbadkamers. Hier zie je hoe je bijvoorbeeld een moderne badkamer creëert die tot in lengte der dagen modern zal ogen.

Lekker bladeren door boeken en folders

Duizelt al dat moois? Duik dan ook eens in een van onze folders of ons dikke badkamerboek. Hierin is al een selectie voor je gemaakt van de nieuwste trends en slimste adviezen. Vaak rondom een thema. Wil je graag inspiratie over tegels? In ons uitgebreide online tegelmagazine lees je echt alles over tegels. Ontdek de laatste trends en krijg de beste adviezen.

Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 2. Lekker bladeren door boeken en folders

Moodboard: verzamel wat jij mooi vindt

Heb je eenmaal een idee van jouw stijl en ideale indeling? Surf dan eens naar onze collectiepagina’s en kijk welke onderdelen in jouw badkamer moeten komen. Een douche, een bad, een badkamermeubel en toilet? Deze kun je perfect verzamelen op het online moodboard, door gewoon op de hartjes te klikken. Zo krijg je gelijk een goed beeld van je stijl en bundel je al je inspiratie in één overzicht!

Showroom: bekijken en voelen

De beste inspiratie krijg je in de showroom van je badkamerspeciaalzaak. Hier zie je het mooiste sanitair opgesteld in talloze combinaties. Zo krijg je een concreet beeld van alle mogelijkheden. Je kunt lades opentrekken, voelen hoe softclose werkt. Het verschil voelen tussen een glanzende keramieken en mat solidsurface waskom. Of ontdek of een houtlooktegel werkelijk oogt en voelt als echt hout. Al deze vragen en meer worden beantwoord in de showroom. Kom langs, want hier vind je badkameradviseurs die je echt inspireren!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - 3. Showroom: bekijken en voelen
Deel dit artikel
Top 5 inspiratiebronnen voor jouw nieuwe badkamer - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Gerelateerde blogs
 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

Lees meer
 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

Lees meer
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
04-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Afspraak is afspraak
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief