Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Trend: koper in de badkamer - Trend: koper in de badkamer Trend: koper in de badkamer - Trend: koper in de badkamer

Trend: koper in de badkamer

Koper accenten zijn terug van weggeweest in de badkamer. De bijzondere kleur geeft een luxe uitstraling, waarbij de doorleefde look het buitenleven naar binnen haalt. Lees hoe de kleur van koper je badkamer vult met warmte en intimiteit. Bijvoorbeeld in je kranen, doucheset of wandtegels. Laat je inspireren en ontdek jouw favoriete koperkleurige items.

Koper kraan in de badkamer

Wat dacht je van een kraan in de kleur koper bij je bad, wastafel en douche? Deze subtiele upgrade van je badkamer creëert eenheid en geeft een warme sfeer. Deze zijn er in diverse vormen en afwerkingen, zoals een vrijstaande wastafelkraan of een opbouwkraan. Een ander voordeel is dat kranen eenvoudig te plaatsen zijn, vaak zonder hak- en breekwerk. Daarmee is dit ook een aantrekkelijke upgrade als je niet een complete badkamer renovatie wenst.

Trend: koper in de badkamer - Wastafelkraan koper - Tegels koper
Trend: koper in de badkamer - Wastafelkraan koper - Tegels koper

Koper tegels in de badkamer

Zelfs tegels zijn verkrijgbaar in de kleur van koper. De unieke metallic look is ideaal voor het accentueren van een gedeelte van de wand. Bijvoorbeeld in de doucheruimte of achter het bad. Creëer bijvoorbeeld een statement in de badkamer met koperkleurige tegels achter een mat wit bad. Een twist van luxe, natuurlijke puurheid en retro-charme zorgt voor een wow-effect bij elk bezoekje aan de badkamer.

Doucheset koper

Een doucheset in de kleur van koper brengt een stijlvol natuurlijk accent in de doucheruimte. Met een slanke inbouw douche met elegante lijnen komt de ontspannen ambiance naar boven. Combineer de doucheset met andere invloeden van buitenaf, zoals groene handgebakken accenttegels en accessoires in grijstinten. 

Trend: koper in de badkamer - Doucheset koper - Koperen kraan in het toilet
Trend: koper in de badkamer - Doucheset koper - Koperen kraan in het toilet

Koperen kraan in het toilet

Tover het kleinste kamertje om met een koperen kraan op een fonteintje. Met een betonlook toiletmeubel springt de koperen fonteinkraan eruit; een trendy toilet make-over die eenvoudig en snel uitgevoerd is. Ook leuk: creëer eenheid en upgrade je afvoerplug en sifon ook naar de kleur koper.

Veelgestelde vragen koper in de badkamer

 • Hoe maak je een kraan met de kleur koper schoon?
  Koperkleurige kranen zijn vaak omhuld met een beschermende coating, zoals PVD. Toch is een krasje zo aangebracht en dit wil je natuurlijk voorkomen. Gebruik voor het schoonmaken enkel een zachte doek in combinatie met groene zeep en warm water. Als je de kalkaanslag voor wil zijn is het ook aan te raden om een kraan die nat is geworden direct met een handdoek te drogen.
 • In welke stijl zijn kranen in de kleur koper verkrijgbaar?
  Koperkleurige kranen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende badkamerstijlen. Slanke modellen met sierlijke lijnen en een glanzend koperen oppervlak passen goed bij een badkamer met luxe elegantie. Robuuste koperkleurige kranen met een doorleefde, matte finish voelen zich thuis in Loft en Japandi badkamers. 
 • Welke soorten koperkleurige kranen zijn er?
  Alle badkamerkranen zijn in de kleur koper verkrijgbaar. Van een inbouw wastafelkraan en opbouw fonteinkraan tot een inbouw regendouche en een vrijstaande badkraan in koper.
Trend: koper in de badkamer - Veelgestelde vragen koper in de badkamer & Advies koper in badkamer
Badkamer indelen - advies vakman

Advies kranen in kleur koper

We adviseren je graag over welke kranen in de kleur koper bij jouw badkamer plannen passen. Heb je bijvoorbeeld een bad, douche en dubbele wastafel als wens? Dan is het prachtig om de kranen met dezelfde kleur bij al het sanitair terug te zien. Koperkleurige kranen uit dezelfde serie lenen zich uitstekend voor het creëren van eenheid in de badkamer. Graag informeren wij je over de mogelijkheden en schetsen vrijblijvend een badkamer ontwerp.

Spiegel met koperkleur

Deze bijzondere spiegel uit de Baden+ Collectie heeft een formaat van 45 x 100 cm en is gemaakt van koperkleurig glas. De ovale spiegel met afgeronde hoeken heeft een elegante uitstraling. Omring de spiegel met rustige pasteltinten. Koper is daarin een fraaie uitschieter. Kijk ook eens naar spiegels met een koperen rand; een luxe detail voor boven het badkamermeubel.

Trend: koper in de badkamer - Spiegel koper - Waskom of wasbak koper
Trend: koper in de badkamer - Spiegel koper - Waskom of wasbak koper

Koperen wasbak of waskom in de badkamer

Of je nu van stoer, industrieel of chique houdt, een koperen wasbak is toepasbaar in allerlei stijlen. De koperkleurige wastafels in ons assortiment variëren namelijk in kleur, vorm en afwerking. Vooral dat laatste maakt het verschil. Een rechthoekige wasbak met glanzende afwerking oogt direct warm en chique. En mag het wat stoerder zijn? Dan past een waskom met rauwe roest-look beter in jouw plaatje.

Een koperen wasbak en een zwarte kraan zijn een match made in heaven

Trend: koper in de badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Meer blogs over trends

 

Spiegel in de badkamer:
4 trends

Op zoek naar een badkamerspiegel? In dit blog laten we 4 trends zien. Wat dacht je van een ronde variant met planchet?

 

Trend: Japandi badkamer

De Japandi trend ademt de kracht van eenvoud en natuurlijke puurheid. Lees hoe de stijl zich in 2024 verrijkt met 'Japandi by Nature' als uitgangspunt. 

 

Tegelcombinaties Japandi by Nature

Japandi by Nature tegels zijn de basis voor een natuurlijke harmonie in de badkamer. Ontdek onze tegelcombinaties met aardse verschijningen.

Met liefde gemaakt
Zoek winkel