Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Trend: Peaceful oasis - Trend: Peaceful oasis

De badkamer waar je helemaal tot rust komt

Werk, opleiding, gezin, hobby’s, vrienden… het leven kan behoorlijk hectisch zijn. Daarom zoeken we in de badkamer steeds meer naar rust en kalmte. De rustgevende badkamer is met haar ingetogen kleuren en vormen de ideale plek om even helemaal voor jezelf te kiezen. Maak kennis met de trend Peaceful Oasis.

Pastelkleuren voor ontspanning

Pastelkleuren geven je interieur een aangenaam zacht karakter. Vaak gaan ze heel goed met elkaar samen. Stel je maar eens een pastel badkamer met poederroze en zeegroen voor. Of met lavendelblauw, zachtbeige en zijdewit: je droomt er meteen bij weg. Deze serene kleuren laten zich ook uitstekend combineren met helderwit sanitair. En zet eens een groot donker accessoire tegen een pastelkleurige achtergrond: je zult zien dat de pasteltint prachtig oplicht. 

 

Trend: Peaceful oasis - 1 Pastelkleuren voor ontspanning
Trend: Peaceful oasis - 1 Pastelkleuren voor ontspanning

Rustgevende organische vormen

Ook de organische vormen die je nu veel ziet, dragen bij aan een sfeer van rust en kalmte. Een ronde of ovale spiegel heeft bijvoorbeeld een veel zachtere uitstraling dan een vierkante of rechthoekige spiegel. En een meubel of wastafel oogt met afgeronde hoeken ook een stuk vriendelijker. Zo creëer je met vormen uit de natuur je eigen oase.

 

Trend: Peaceful oasis - Banner - Badkamerboek Trends

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek vol badkamertrends eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Baden+. In het Baden+ badkamerboek vind je ook de mooiste badkamers, binnenkijkers en slimme tips.

NU RESERVEREN

  

Saliegroen

Als één kleur zich de trendkleur van het moment mag noemen, is het saliegroen. Deze zachtgroene tint, die een beetje tussen mint en greige zit, heeft een weldadig ontspannen uitstraling. Niet voor niets kom je saliegroen veel tegen bij de nieuwste badkamermeubels en in wellnesscentra en andere ontspanningsruimtes. En hou je van goud- en kopertinten? Die komen in een pastelkleurige badkamer met saliegroen helemaal tot hun recht.

Trend: Peaceful oasis - 2 Saliegroen
Trend: Peaceful oasis - 2 Saliegroen

Kranen als blikvangers

Niet alles hoeft ingetogen te zijn in deze trend. We zien bijvoorbeeld dat de kraan vaak extra aandacht krijgt in de rustgevende badkamer. Dat kan ook makkelijk, want er zijn tegenwoordig kranen in allerlei vormen, maten en kleuren. Een wat grotere, slanke kraan in rosékleur is bijvoorbeeld helemaal Peaceful Oasis. Ook douchsets zijn trouwens in allerlei kleuren verkrijgbaar. Heb je matwit al eens overwogen? Of goudkleurig? Prachtig tegen een achtergrond van tegels in pasteltint. 

Een wat grotere, slanke kraan in rosékleur is helemaal Peaceful Oasis

Vrijstaand bad

Rust gaat vaak samen met ruimte. Een vrijstaand bad is dan ook een prachtig middelpunt in jouw rustgevende badkamer. Dat biedt niet alleen extra bewegingsruimte, maar geeft je ook een gevoel van vrijheid. En dat is precies waar het bij Peaceful Oasis om gaat. Wil je daar meer over weten? Vraag dan de Baden+ badkamerspecialist om advies. Die weet precies hoe je ruimte en rust creëert, zelfs in een wat compactere badkamer.

Trend: Peaceful oasis - 3 Groen als sfeermaker
Deel dit artikel
Meer leuke blogs
 

Gratis inspiratieboek

Boordevol trends, badkamers en binnenkijkers.

Lees meer
 

Trend: Industrial Chic

Er was een tijd dat we allemaal voor perfectie gingen. Maar imperfect en puur kunnen minstens zo mooi zijn. In de industriële badkamer bijvoorbeeld.

Lees meer
 

Trend: Authentic World

In een wereld vol massaproductie kiezen we steeds meer voor identiteit en persoonlijkheid. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje lef.

Lees meer
Trend: Peaceful oasis - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Trend: Peaceful oasis - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties