Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Mix & Match Toilet
Mix & Match Toilet - Mix & Match Toilet
Prachtige toiletten met de nieuwste technieken

Mix & Match toilet

Het toilet is een onderdeel van ons huis waar we dagelijks gebruik van maken. Een belangrijk onderdeel van de toiletruimte dat de aandacht verdient. Baden+ heeft binnen het huismerk Mix & Match diverse modellen in het assortiment opgenomen. Mooi van design én voorzien van de nieuwste innovaties.

Mix & Match Toilet - 1. MM Unieke toiletten

Het toilet van Mix & Match 

Het toilet moet vooral comfortabel en hygiënisch zijn. Het huismerk Mix & Match bestaat uit diverse comfortabele toiletten, die allemaal zweven. Op deze manier kun je gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Speciaal voor de kleine toiletruimte hebben we een compact toilet ontwikkeld. Net wat korter aan de achterkant, waardoor je meer beenruimte overhoudt. Het huismerk van Baden+ biedt de juiste wc-modellen die passen bij je toiletruimte en smaak. 

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Mix & Match toilet met de nieuwste techniek

Een van de nieuwste uitvindingen op toiletgebied is het randloze toilet. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker en sneller schoongemaakt worden. Het randloze toilet uit de Mix & Match collectie is prachtig om te zien en heeft een sofclose zitting. Dat maakt een toiletbezoek nog comfortabeler. 

Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken
Mix & Match Toilet - 2. MM De nieuwste technieken

Aquablade toiletspoeling 

Naast keuze in design heb je ook keuze in spoeltechniek. Zo kun je binnen ons huismerkassortiment kiezen voor de Aquablade toiletspoeling. Dit is een extra hygiënische spoeltechniek die ervoor zorgt dat er niets in het toilet achterblijft. 95% van het oppervlak wordt schoongespoeld in vergelijking met 80% bij een normaal toilet. Daarnaast is het systeem stiller en efficiënter in watergebruik. 

 

Maak de toiletruimte compleet met een fontein 

De toiletruimte is niet af zonder fontein. Een fontein is een kleine toiletwastafel, waardoor je altijd met schone handen de ruimte verlaat. De fonteinen uit de Mix & Match collectie maken we volledig op maat: in formaat, kleur én vorm. Zo heb je altijd een uniek fonteintje, wat het toilet bijzonder maakt.

Toilet in stijl met de
Mix & Match accessoires

Het toilet maak je stijlvol en praktisch compleet met de accessoires van Mix & Match. Denk aan een stijlvolle closetrol, een handige handdoekhaak en een zeepdispenser voor de wand. Een borstelhouder saai? Niet met de talloze vormen en materialen waaruit je kunt kiezen bij het huismerk van Baden+. 

MIX EN MATCH COLLECTIE
Mix & Match Toilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
03-04-2020
Waardering van onze klanten Goede communicatie, voor onverwachtse zaken werd gelijk een oplossing gezocht door Aad en getekend door Jan.
Mix & Match Toilet - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties