Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Kortingsvoucher - Kortingsvoucher

Korting op ons huismerk 'Baden+ Collectie'

Bij Baden+ vind je de exclusieve Baden+ Collectie. Een prachtige collectie badkamermeubels, douches, baden, toiletten radiatoren en accessoires. Alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe badkamer. Ons huismerk biedt een combinatie van de mooiste, slimste en voordeligste producten. 

Kortingsvoucher - 1. Het Baden+ huismerk assortiment

Het Baden+ huismerk assortiment

Het assortiment van ons huismerk Baden+ Collectie is zo breed dat we er wel 25 verschillende complete badkamers mee samen kunnen stellen. Daarom is het zo belangrijk om in de winkel te gaan kijken. Immers, op basis van je persoonlijke wensen stellen we dan de unieke droombadkamer samen. Bekijk bijvoorbeeld onze badkamer Daytime. Een lust voor het oog.  

€ 500,- korting!

Heb je met onze 3D badkamerontwerp-tool zelf een ontwerp gemaakt? Dan profiteer je tot 31 december 2020 van een fantastische aanbieding. Bij aankoop van € 4000 aan producten van de Baden+ Collectie, het huismerk van Baden+ (excl. installatiewerkzaamheden en tegels) ontvang je € 500,- korting! 

Kortingsvoucher - 2. € 500 korting!
Kortingsvoucher - 2. € 500 korting!

Hoe werkt deze actie?

Wanneer je een ontwerp hebt gemaakt met de 3D ontwerptool en opgeslagen, ontvang je een e-mail met als bijlage een pdf. In deze pdf vind je, naast je ontwerp, een kortingsvoucher van € 500. Knip de kortingsvoucher uit en profiteer van de korting op ons huismerk assortiment.  

Actievoorwaarden

Voor deze actie gelden de volgende actievoorwaarden:

  • Deze aanbieding geldt alleen bij aankoop van producten van ons huismerk Baden+ Collectie ter waarde van € 4000 en is exclusief installatiewerkzaamheden, installatiematerialen en tegels
  • Deze actie is geldig t/m 31 december 2020.
  • De kortingsvoucher kan niet gecombineerd worden, ook niet met eerdere offertes, kortingsregelingen of projecten.
Kortingsvoucher - 4. Actievoorwaarden
Kortingsvoucher - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
06-07-2020
Waardering van onze klanten de voorbereiding, advies op gebied van design, technische uitvoering. De communicatie de offerte fase en de tijdens de uitvoering (conform de planning en waarniet direct informeren) en tijdens de nacontrole.
Kortingsvoucher - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties