Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Kortingsvoucher - Kortingsvoucher

Korting op ons Baden+ huismerk

Bij Baden+ vindt u de exclusieve collectie van ons huismerk Mix & Match. Een prachtige collectie badkamermeubels, douches, baden, toiletten radiatoren en accessoires. Alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer. Ons huismerk biedt een combinatie van de mooiste, slimste en voordeligste producten. 

Kortingsvoucher - 1. Het Baden+ huismerk assortiment

Het Baden+ huismerk assortiment

Het Mix & Match assortiment is zo breed dat we er wel 25 verschillende complete badkamers mee samen kunnen stellen. Daarom is het zo belangrijk om in de winkel te gaan kijken. Immers, op basis van uw persoonlijke wensen stellen we dan de unieke droombadkamer samen. Bekijk bijvoorbeeld onze Mix en Match badkamer Daytime. Een lust voor het oog.  

€ 500,- korting!

Heeft u met onze 3D badkamerontwerp-tool zelf een ontwerp gemaakt? Dan profiteer u tot 31 december 2018 van een fantastische aanbieding. Bij aankoop van € 4000 aan Mix & Match producten, het huismerk van Baden+ (excl. installatiewerkzaamheden en tegels) ontvangt u € 500,- korting! 

Kortingsvoucher - 2. € 500 korting!
Kortingsvoucher - 2. € 500 korting!

Hoe werkt deze actie?

Wanneer u een ontwerp heeft gemaakt met de 3D ontwerptool en opgeslagen, ontvangt u een e-mail met als bijlage een pdf. In deze pdf vindt u, naast uw ontwerp, een kortingsvoucher van € 500. Knip de kortingsvoucher uit en profiteer van de korting op ons huismerk assortiment.  

Actievoorwaarden

Voor deze actie gelden de volgende actievoorwaarden:

  • Deze aanbieding geldt alleen bij aankoop van Mix & Match producten ter waarde van € 4000 en is exclusief installatiewerkzaamheden, installatiematerialen en tegels
  • Deze actie is geldig t/m 31 december 2018.
  • De kortingsvoucher kan niet gecombineerd worden, ook niet met eerdere offertes, kortingsregelingen of projecten.
Kortingsvoucher - 4. Actievoorwaarden
Kortingsvoucher - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-09-2019
Waardering van onze klanten Goed personeel
Kortingsvoucher - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties