Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Badkraan Badkraan - Badkraan Badkraan - Badkraan  

Badkraan

Combineer jouw ligbad of vrijstaand bad op stijlvolle wijze met een badkraan. Kies voor een veilige thermostaatkraan, een luxe vrijstaande kraan, een badkraan met handdouche, inbouwkraan of een praktisch opbouwmodel. Bij Baden+ adviseren we je graag over alle soorten badkranen.

Advies van jouw specialist

Badkraan - vrijstaande badkraan met handdouche

Staande badkraan

Heb je een grote badkamer en ben je van plan deze volledig te renoveren? Dan heb je waarschijnlijk de mogelijkheid om voor een vrijstaand bad te kiezen. Dit luxe bad maak je compleet met een vrijstaande badkraan. Met een vrijstaande badkraan is je bad niet gebonden aan een vaste plek, omdat de kraan op de grond gemonteerd wordt. De leidingen worden netjes weggewerkt in de vloer. Jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch helpt je graag verder met een persoonlijk badkamerontwerp.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De mogelijkheden van een badkraan

Inbouw of opbouw

Badkranen zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Kies je voor een opbouw- of inbouwkraan? Deze keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Ga je voor gemak en een goedkopere oplossing? Dan is een opbouwkraan een goede, praktische oplossing. Zonder hak- en breekwerk te plaatsen, eenvoudig te repareren of te vervangen en verkrijgbaar in allerlei designs.

Een inbouwkraan is netjes afwerkt, waarbij alleen de kraanuitloop zichtbaar is. Dit geeft de badkamer extra allure. Baden+‘s-Hertogenbosch helpt je graag in het keuzetraject van de juist badkraan.

Badkraan ingebouwd in rand van bad

Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan wordt steeds vaker gekozen als badkraan in de badkamer. Verkrijgbaar als opbouw- en inbouwvariant en extra veilig! Met een thermostaatkraan heeft het water namelijk altijd een constante temperatuur. Een thermostaatkraan is daarom zeer geschikt voor familiebadkamers. Zo kunnen kinderen onbezorgd in bad spelen. 

Mengkraan

Met een badmengkraan kun je met één hendel de juiste temperatuur instellen. De kraan wordt tegen de muur of op de badrand bevestigd. Een mengkraan is zonder ingrijpende verbouwing te plaatsen als je kiest voor een opbouwmodel. Ga je de volledig badkamer renoveren? Dan kun je kiezen voor de luxe van een inbouwkraan. Strak geplaatst in de muur met een stijlvol, minimalistisch afbouwdeel.

Badkraan rechthoekig met handdouche
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkraan - Badkraan
Inbouwkranen zijn netjes afwerkt. Alleen de uitloop is zichtbaar.

Hansgrohe badkraan

Baden+‘s-Hertogenbosch heeft een groot assortiment badkranen. Een Hansgrohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste designs.

Meer Hansgrohe
Badkraan - Collage badkraan 1 - Hansgrohe badkraan

Hansgrohe badkraan

Baden+‘s-Hertogenbosch heeft een groot assortiment badkranen. Een Hansgrohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste designs.

Meer Hansgrohe
Badkraan - inbouw variant met handdouche

Keuco IXMO

Bedien jouw hele badkraan en hoofddouche met één knop. Vraag in de winkel naar de IXMO serie van Keuco. Je badkamerspecialist Baden+ ‘s-Hertogenbosch laat je graag de voordelen zien.

Meer Keuco
Badkraan - Accessoire greep met zeepbakje

Badaccessoires

Maak je badhoek compleet met de juiste accessoires. Kies voor een zeepbakje of badkorf van Geesa. Zo zijn jouw badspullen in een handomdraai opgeruimd.

Meer Geesa
Badkraan - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel