Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Badkamerkasten

Badkamerkasten - Badkamerkasten  

Badkamerkasten met veel opbergruimte

Een badkamerkast is de perfecte aanvulling op je badkamermeubel. Want zeg nou eerlijk, extra opbergruimte komt toch altijd van pas? Bij Baden+ hebben we badkamerkasten in verschillende formaten, materialen en kleuren. Goed om te weten: in ons assortiment is er altijd een badkamerkast die perfect aansluit op je meubel en de stijl van je badkamer.

Advies van je specialist
Badkamerkasten - Advies van uw spec. - Badkamerkasten

Waar moet je badkamerkast aan voldoen?

Voordat je een badkamerkast aanschaft is het goed om te bepalen waar hij aan moet voldoen. Het is belangrijk dat de kast geschikt is voor de vochtige ruimte en dat hij past bij je wensen en stijl. Wat voor materiaal en kleur spreekt je aan? Wil je een gesloten kast, of vind je een open kast sfeervoller? En kies je voor een praktische kast aan de wand, of een exemplaar op pootjes? Ook mooi: twee lage kasten naast elkaar met een topblad, zodat je wat leuke spullen erop kwijt kunt. Baden+ helpt je om de juiste keuzes te maken.

Maak een afspraak
DE VELE MOGELIJKHEDEN VOOR JE BADKAMERKAST

Hoge badkamerkast

Wanneer je bij ons een badkamermeubel aanschaft kun je een bijpassende badkamerkast aanschaffen met precies dezelfde kleur en dessin. Zo is je badkamer een mooi, rustig geheel. Ook kun je kiezen voor verschillende hoogtes. Een hoge badkamerkast staat bijvoorbeeld erg modern en biedt plaats voor al je badkamerbenodigdheden. Kijk ook eens naar een wat breder model, zodat je badhanddoeken makkelijker kwijt kunt. Heb je enkel een wastafel in je badkamer? Dan kun je ook kiezen voor een onderkast, die je tegelijkertijd als bankje gebruikt. In de wereld van badkamers is er zo veel mogelijk!

Badkamerkasten - Badkamerkasten
 
Badkamerkasten - Badkamerkasten

Badkamerkasten op maat

Bij Baden+ hebben we diverse badkamerkasten in ons assortiment, die allemaal 100% geschikt zijn voor de natte badkamer. In de showroom kun je diverse modellen bekijken, zodat je kunt ervaren wat je mooi vindt.

Natuurlijk kunnen we ook een kast op maat laten maken. Dat is ideaal als je net een andere indeling, grootte of kleurschakering wil. Met een badkamerkast op maat weet je zeker dat hij precies bij je past. Kom langs in de showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamerkasten - Badkamerkasten
Maak een afspraak
Badkamerkasten - Badkamerkasten
Kies voor een badkamerkast in dezelfde stijl en sfeer als je badkamermeubel. Zo ontstaat een perfecte harmonie.
INK badkamerkasten

Het Nederlandse designmerk Ink heeft prachte badkamermeubels, die net even anders zijn dan anders. Aanvullend op deze meubels heeft het merk badkamerkasten, spiegels en ladeverdelers die elke badkamer uniek maken. Bekijk ze allemaal!

Ink meubels
Badkamerkasten - Collage badkamerkast 1 - Ink meubels
INK badkamerkasten

Het Nederlandse designmerk Ink heeft prachte badkamermeubels, die net even anders zijn dan anders. Aanvullend op deze meubels heeft het merk badkamerkasten, spiegels en ladeverdelers die elke badkamer uniek maken. Bekijk ze allemaal!

Ink meubels
Badkamerkasten - Collage badkamerkasten 2 - Sphinx Acanto apothekerskast
Sphinx Acanto apothekerskast

De Acanto meubels kun je flexibel indelen. Neem bijvoorbeeld de Acanto apothekerskast. Hij is smal en hoog en past in elk hoekje. Je kunt hem openen en uitschuiven, zodat zelfs de achterste spulletjes goed bereikbaar zijn.

Meer van Sphinx
Badkamerkasten - Collage badkamerkasten 3 - Mix & Match accessoires
Sfeervolle badkameraccessoires

In ons huismerkassortiment Mix & Match vind je prachtige handdoeken, manden en andere badkameraccessoires. Zo maak je jouw badkamerpaleisje compleet.

Prachtige accessoires
Badkamerkasten - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!
 

Opruimtips voor de badkamer

Wil je de badkamer een opgeruimde look geven? We geven je graag 5 slimme tips voor een nette badkamer.

LEES ONS BLOG
 

Tips voor een slimme familiebadkamer

Met deze tips richt je de familiebadkamer slim in. Zo maakt iedereen in je gezin er met plezier gebruik van. 

LEES ONS BLOG
 

Tips voor een slimme badkamerindeling voor lastige ruimtes

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

LEES ONS BLOG

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Badkamerkasten - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
20-01-2020
Waardering van onze klanten Heldere communicatie, korte lijnen en nakomen van de gemaakte afspraken.
Badkamerkasten - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties