Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Badkamers - nieuwe pagina - Badkamers - nieuwe pagina

Badkamers

Een badkamer waar je elke dag van geniet? Dan ben je bij Baden+ CCMS aan het juiste adres. Vind ideeën voor kleine badkamers, trendy badkamers en vele andere badkamers. Bekijk onze complete badkamers, ontdek welke stijl je het meest aanspreekt, of lees meer over onze uitgebreide collectie aan badkamerproducten. 

Ontdek welke badkamer bij jou past

Ieder mens is uniek. We hebben allemaal onze eigen gewoontes, levenswijze en stijl. Onze badkamer moet daar perfect op aansluiten, zodat je optimaal geniet! Via het stappenplan ontdek je welk type badkamer bij je past. 

BEKIJK HET STAPPENPLAN

Badkamers - nieuwe pagina - Welke badkamer past bij mij

Kwaliteit en vakmanschap

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Baden+? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

Daarom Baden+:

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie

Grote collectie badkamers

Baden+ heeft een prachtige collectie badkamers. Kijk eens naar al onze complete badkamers en verschillende badkamerstijlen. Welke stijl past bij jou? En welke producten zorgen ervoor dat je optimaal ontspant in de badkamer? Op deze website kun je de grote collectie bekijken en ontdekken wat jij belangrijk vindt voor je nieuwe badkamer. Natuurlijk nodigen we je ook graag uit in de showroom voor persoonlijk advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe badkamer een plek wordt om elke dag van te genieten. 

Complete badkamers met comfort

Bij Baden+ doe je volop inspiratie op voor je badkamer en ontvang je deskundig advies. Waardoor het samenstellen van je badkamer een reeks van logische keuzes wordt. Van de indeling tot het bepalen van allerlei accessoires. Is de badkamer ook voor jou de plek om heerlijk te ontspannen? Dan vinden we het logisch dat je veel eisen stelt aan het comfort. Bij Baden+ vind je dan ook zeker een complete badkamer waar je zorgeloos kunt relaxen en genieten.

Badkamers - nieuwe pagina - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Badkamers - nieuwe pagina - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Badkamers - nieuwe pagina - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-06-2020
Waardering van onze klanten De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.
Badkamers - nieuwe pagina - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties